Goed georganiseerd, enthousiaste begeleiders, alles fijn verzorgd TOP
Het was een heel leuke dag op een Toplocatie, alles was ook zeer netje en iedereen was er erg vriendelijk en behulpzaam. Wij proberen eens een datum te prikken met de familie.
FarmFun is echt dé plaats voor een leuke teambuilding. De spellen zijn goed gevonden waardoor je zowel kan doen als denken. Het is lachen geblazen tijdens de opdrachten en lekker genieten van de omgeving tussendoor. Ik heb er al 2 keer een teambuilding gevolgd en ze blijven vernieuwen en verbeteren. De gastvrouw (boerin) is supervriendelijk en vertelt met veel plezier over haar beroep. Zeker een aanrader!
echt een heel geslaagde dag! (het goede weer was natuurlijk ook een pluspunt) iedereen heeft de ganse tijd met veel enthousiasme meegedaan.
Toffe mensen en geen gedoe , gewoon gaan met die banaan ...
het was een super leuke en onbekend iets ! Goed gebracht .
Het was een super toffe ervaring, een echte aanrader
we waren met mensen van 4 jaar tot 70 jaar en iedereen heeft het naar zijn zin gehad
Fijne namiddag, zeker een aanrader als teambuilding!!!!
Super locatie, zeer vriendelijke mensen en geweldige activiteiten zowel voor jong als oud!! Het was een super leuke dag, ga zeker nog eens terug komen met de kleinkinderen!!
leuke, gezellige, fijne teambuilding
Bepaalde collega's die je niet zo goed kent leren kennen op een speelse manier.
Leuke accomodatie, toffe begeleider, spellen zaten goed in mekaar. Ondanks ons zwakkere team hebben we genoten van de voormiddag! Voormiddag vol fun!
Mooie locatie, vriendelijk personeel, leuke spelletjes voor degene die er nog niet zijn geweest. Om bestaande klanten terug te laten komen moet er misschien toch om de zoveel jaar andere spelen geintroduceerd worden.
Zeer aangenaam verrast!
Zeer fijne spellen van denken tot fysieke inspanning. Goede monitoren. Leuke dag gehad.
Het was een enorm aangename dag met leuke opdrachten. We zijn met een goed gevoel naar huis gegaan! Het was top!!!
Super toffe dag gehad!
Fijne voormiddag, weer eens een andere manier om aan teambuilding te doen
Super leuke dag gehad bij FarmFun te Bocholt! Voor herhaling vatbaar!
Goed georganiseerd met voldoende afwisseling in opdrachten. Ideaal om de teamgeest te versterken. Superleuke ervaring!
Een gevarieerde dag vol leuke activiteiten waarbij je vooral goed moest samenwerken maar ook veel plezier had. Sympathieke begeleiding .
We vieren mijn verjaardag hier met een groepje vrienden en familie en wat een feest. Vanaf de ontvangst, de lunch, de activiteiten, de organisatie, ALLES was tip top in orde! Een aanrader voor een topmiddag entertainment.
Het was een zeer fijne en verrassend leuke dag!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!