zeer fijne, aangename namiddag

toffe activiteiten met voldoende afwisseling

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Koeëngoed

Voor een vrijgezellenfeest ideaal om naar toe te gaan en je volledig uit te leven met zen allen

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Zeer goed georganiseerd, hele fijne mensen, eten was tot in de puntjes verzorgd. Heel fijne locatie.

Geweldig!

We hadden een hele leuke teambuilding bij FarmFun Bocholt! Er was iets misgelopen met de lunch, maar hier konden ze zelf niks aan doen en ze hebben dat heel goed opgelost. Ik kan het zeker aanraden!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijke mensen!

Top teambuilding

Het haalt de competitiviteit in zelfs de meest relaxte personen naar boven. Altijd fijn om eens een andere kant van je collega's te leren kennen!

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? originele en hedendaagse uitdagingen

Fantastische teamdag gehad.

Als team was het een ontzettend leuke namiddag, fantastisch teamgevoel. We werden goed onthaald - er was een goede sfeer - een aangename begeleider van de dag - Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen ze deed dit heel goed, al niettegenstaande dit haar eerste solo ervaring was deed ze dit zeer goed en met veel enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? soms iets te veel op kracht. Zeker omdat wij een zeer vrouwelijk team zijn

De vrijgezelle was top!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Helemaal geweldig, leuke spellen en goede zorgen

Helemaal super en actief

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel enthousiast
  • Zijn er verbeterpunten? uitdagend
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? nee ga zo door

Plezier en afzien.

Ik heb genoten van de activiteiten. Heb vies afgezien omdat ik astma heb. En ik mocht een koe melken.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Alles fijn gepland
  • Zijn er verbeterpunten? Veilig
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ik zou niet weten.

De 5 P´s: Prachtig, perfect, preformance, professioneel, prettig.

Een zeer leuk, ontspannend maar anderzijds ook pittig middagje. Je moet wel wat conditie hebben om overal aan mee te doen maar anderzijds is er voor iedereen in elk spel wel een taak die past.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Op dit moment niet. Als ik er langer over na zou denken zouden er beslsit verbeter punten kunnen zijn maar het feit dat ik ze niet 123 op kan noemen. chapeau

Leuk

Leuke spellen, gevarieerd, inspannend alleen de volgorde had ivm de inspanning misschien wat anders gekund. Vlaai was matig maar in totaal geslaagde middag.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? Gevarieerd
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Prima
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Volgorde van de spellen

top idee/initiatief/tijdverdrijf

Keileuke nm gehad met de vrijgezellen van een vriendin! Dankjewel!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen enthousiast
  • Zijn er verbeterpunten? zwaar
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? meer kans en tijd geven om wat te drinken

Gezellig, actief en afwisselend!

We hadden geluk met het weer, we wisten niet wat ons te wachten stond met onze familie. Het werd een gezellige, afwisselende en vooral actieve middag. We hadden plezier, we waren buiten adem af en toe, we hadden dorst, we hadden een spontane begeleidster en we hadden ook nog spierpijn de volgende dag :-)

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen niks moest, flexibel
  • Zijn er verbeterpunten? leuk en afwisselend
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? actieve en iets rustigere spellen iets meer afstemmen met de groep(en) i.v.m. afwisselen

Leuk, gezellig, sportief!

Lekker met elkaar de strijd aangaan! Het was gewoon in een leuke setting en sfeer

Spannend, intensief en origineel

Wij beleefden een heel aangename namiddag, een goede afwisseling van denken en doen, zeker een aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? zeer tevreden, altijd goed geholpen geweest wat tijdens corona niet altijd even vanzelfsprekend was!
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? het spel met de bel zou ik flexibel maken, aan de hand van wie speelt (vrouwen, mannen, kinderen) zou ik de bel lager of juist hoger hangen. wij hadden veel kleintjes in ons team waardoor we er onmogelijk aan raakten ookal deden we heel hard ons best :) denkspelletjes zoals het bandenstapelen is leuk, maar misschien handig als er alternatieven zijn voor als 1 team weet hoe het werkt.

Zeer goeie begeleiding en fijne activiteiten

Farmtastisch

We werden heel vriendelijk ontvangen, het eten was top (ook voor de collega's met speciale wensen), de spellen zijn superleuk en echt voor elk wat wils. En de begeleiding is vriendelijk en enthousiast. Een aanrader voor elke teambuilding, ik ben grote fan!!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Super tevreden. Vriendelijk, punctueel, correct, heel soepel met verzetten owv corona, echt top!
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leuke zondagmiddag, ideaal als vrijgezelle activiteit

Hele leuke actieve activiteiten. Veel afwisseling. Lang genoeg.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Op voorhand vermelden dat reservekledij wel nodig kunnen zijn. Wij waren kletsnat en vuil om daarna nog op restaurant te gaan...

Top!!!

Gewoon top

Fijne ervaring met de familie en veel genoten vooral mijn papa met de koe te melken

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Farmfun gedaan voor een vrijgezellen activiteit. Een heerlijke namiddag gehad! Super leuke teambuilding activiteiten gedaan, veel gelachen!

Heel leuke namiddag!

Originele activiteiten waarvan iedereen wel iets heel leuk vindt.

Super toffe teambuilding

Een zeer toffe avond beleefd met heel veel fun. Goed gelachen, gezweet en lekker gegeten. Alles netjes en heel professioneel georganiseerd. Een dikke 10.

Geweldige Teambuilding!!!

Geweldige teambuilding! Opdrachten compleet out of the 'stal' onder een geweldige begeleiding!!

super

Ik was hoogzwanger op dat moment dus heb niet veel kunnen meedoen, maar heb me wel kapotgelachen! Het zagen er super leuke activiteiten uit, heel vriendelijke mensen en zeer ontspannen sfeer. Heerlijke dag gehad. Ben nu nog aan het nagenieten :)

Jennenstraat 28

3950 Bocholt

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Bocholt

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!