Beestig goed !!
Heel leuke ervaring. Begeleiders waren heel aangenaam en activiteiten waren een goede blend tussen actie en denkwerk. Aanrader!!
Leuke spellen, geweldige thema en een super organisatie.
Was een fijne goed gevulde dag met super begeleiding.
Het was een hele leuke dag , geen minuut verveeld en enorm gelachen
Heel fijn, doch oppassen met de katapult. Gemerkt dat de ballon ook in het gezicht kan ontploffen van de persoon die de katapult bedient.
Hele lieve mensen met hart voor hun bedrijf. Zalig om met hen de teambuildingsoefeningen te mogen beleven. Een aanrader voor al wie plezier wil maken en samenwerken. Toppertje
Toffe teamdag Heel erg enthousiaste begeleiding Alles erop en eraan BBQ was ook top Geen moeite was hen teveel
gezellige groepsgeest met de collega's
Was een leuke ervaring. De vrijgezelle hebben veel plezier gehad.
Veel gelachen en leren samenwerken om ons doel te bereiken .
Super leuk om te doen!
Heel vriendelijke personen die dit organiseren. Super activiteiten om in groep te doen. Een echte aanrader!
Geweldig namiddag gehad met leuke spelletjes
Met een groep van 14 personen was dit ideaal! We hebben ons super geamuseerd.
ik vond het in het algemeen een heel leuke ervaring, super leuke opdrachten met veel variatie!
We hebben gemerkt dat tijdens en na de activiteit de reacties van ons personeel heel goed waren. Ook zie je iedereen meewerken om de proef te doen lukken dat is een goed gevoel. BK CONCEPT 1 TEAM
Gewoon goed.
Niet gedacht dat er zoveel mogelijk was aan spelletjes desondanks de winter hebben wij maar een minderheid van de mogelijkheden aan spelletjes mogen ervaren.
Was leuk
We hebben ons geweldig geamuseerd! Het waren allemaal leuke opdrachten begeleid door 2 fantastisch leuke dames!
Positief!
We hebben een zeer fijne maar vermoeiende dag gehad
Veel gelachen, alles gegeven en ons vooral heel goed geamuseerd. Bedankt voor het warm onthaal! Jullie doen dat super!
Geweldige ervaring zeker een aanrader voor teambuilding! Wij hebben ons reuze geamuseerd!!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!