Zeer leuke ervaring

Misschien bij de indeling van de teams een beetje rekening houden met een zo gelijkmatig mogelijke verdeling van de mankracht over de teams. Verder een zeer leuke ervaring. Zeker een aanrader.

Topdag gehad!

Zeer leuke activiteiten, aangenaam kader & sympathieke mensen. BBQ achteraf was top! Voor herhaling vatbaar!

Super geamuseerd

We hebben er super van genoten Was heel fijn uitgewerkt en heel vriendelijk personeel Top!

Topactiviteit!

Onze teambuilding was geslaagd! Geweldige activiteiten, iedereen kon meedoen... Lekkere farmburger als afsluiter... Zeker voor herhaling vatbaar... een aanrader!

Leuk ontspannen

Spellen voor elk wat wils

Ik vond het geweldig!!!!

Tof Goede begeleiding, spontaan en ongedwongen Leuke locatie, netjes verzorgd

Goed georganiseerd! Originele en uitdagende opdrachten! En goed gelachen. Perfecte teambuilding!

Superteamdag gehad!

Op de spierpijn 😊 na, vond ik het geweldig!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

heel leuke middag gehad.

heel leuke middag gehad.

Zeer mooie omgeving en leuke activiteiten.

Zeer mooie omgeving en leuke activiteiten.

Super ervaring

Super teambuilding activiteiten!

top

top ervaring

leuk opgezet!

Alles was tot in de details goed.

Top teambuilding

We hebben een mooi aanbod gekregen met gevarieerde, uitdagende en leuke spelen. Zeker voor herhaling vatbaar! We komen nog eens terug ;-)

super teambuilding activiteit gehad bij Farmfun

top namiddagje gehad bij Farmfun. Een warm onthaal, lekker eten, goede begeleiding bij de opdrachten en uitdagende proeven waarin iedereen zijn ei kwijt kon!

Alles dik in orde! Fun zowel voor bedrijven als vriendengroepen.

Vriendelijk onthaal, goed georganiseerd, ontbijt/lunch/bbq dik in orde, toffe spelen...

Heel leuk!

Leuke spellen, niet zo de casual boerenspelletjes.

Het was een fantastische dag!

Heel toffe opdrachten! Ik heb me volledig kunnen geven! Super tof als teambuilding!

Een geweldige fijne ervaring met de collega's fijne sfeer in 1 woord fantastisch

Het was écht beestig leuk!

Onze teambuilding in Farmfun ging er competitief aan toe, maar was écht een building voor ons! We hebben er allemaal van genoten en heel erg gelachen! Vooral complimentjes aan onze begeleider Mathijs, hij heeft ervoor gezorgd dat wij een super ervaring hadden! Bedankt! Oh ja, de huifkar: GEWELDIG!

Topdag

Hele leuke dag, begeleid door ervaren begeleidster, nadien kunnen we thuis nagenieten van de doorgemailde foto's, voor herhaling vatbaar

Heel erg leuke middag gehad met verschillende opdrachten.

Een aanrader en ik hoop er nog eens terug te komen. Ondanks het mindere weer een zeer geslaagde toffe middag gehad. Prima begeleiding, zeer correcte en capabele mensen.

Toffe groep games

Hebben een zeer toffe voormiddag gehad volgende keer gaan we zeker meer tijd vrijmaken om meer games te spelen

geweldig en plezant

wij hebben er van genoten

Heel leuke activiteiten, origineel!

Zeker de moeite om eens te doen!

Jennenstraat 28

3950 Bocholt

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Bocholt

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!