Pluspunten
Positieve sfeer, goed georganiseerd, mooie omgeving
Pluspunten
Leuke opdrachten, goed uit elkaar gelegen zodat je geen hinder ondervindt of moet aanschuiven bij andere groepen.
VerbeterpuntenLicht en lavabo op toiletten. Waarschijnlijk staat dit gepland, maar dat was momenteel een verbeterpuntje :)
Hoi Aurelie Bedankt voor je reactie. Klopt, onze toiletruimte is nog nagelnieuw, maar de wastafel was verkeerd geleverd, dus nog niet aangesloten. Het was even behelpen aan onze "oude" wastafel een beetje verderop. Wordt weldra verholpen :) Groetjes van bij de koetjes.
Pluspunten
Leuke activiteiten voor teambuilding
Pluspunten
Superlocatie met een superteam Alles is er mooi verzorgd !
Pluspunten
zeer goed georganiseerd, positief ingesteld personeel, lekker eten, verzorgde locatie, leuke spelletjes met voldoende afwisseling en voor iedereen wat wils.
VerbeterpuntenKan er momenteel geen bedenken.
Pluspunten
WIJ HEBBEN EEN SUPER DAG BELEEFD ALS TEAM.
VerbeterpuntenNIKS
Pluspunten
Heel leuk! Echte teambuilding.
VerbeterpuntenSommige onderdelen waren fysiek heel zwaar bv met de banden.
Pluspunten
Super leuke team building ! Echt team work en super vriendelijk personeel !!!
Pluspunten
Was een hele leuke teambuilding. Vermoeiend, maar plezant.
VerbeterpuntenDe bel iets lager hangen.
Pluspunten
Super vriendelijk Heel leuke activiteiten
Pluspunten
Toffe sfeer Goede organisatie tijdens de spelen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Een zeer leuk concept in een gezellige omgeving. BBQ achteraf was prima verzorgd...zeker een aanrader. Jullie hebben ons een fantastische dag bezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel. Het eten was snel klaar en heel lekker. De vla en rijstpap waren heel tof! De deo's aan het toilet was top!
VerbeterpuntenHet glutenvrije aanbod kon wel beter, er waren geen groentjes en eerst ook geen vlees. Gelukkig heeft men zijn best gedaan om een oplossing te zorgen voor het vlees.
Pluspunten
De hele namiddag zat super leuk in elkaar
Verbeterpunten? niets aan te merken
Pluspunten
Tis zeker de moeite waard om een gezellige namiddag er van te maken met vrienden....
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Flexibel, maatwerk, mooie omgeving, enthousiaste medewerkers, leuk totaalconcept
VerbeterpuntenEen locker/kastje om persoonlijke spullen in op te bergen?
Pluspunten
Mooie locatie, veel variatie in activiteiten, eten achteraf prima verzorgd. Een echte aanrader!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!