Pluspunten
Mooie locatie, veel variatie in activiteiten, eten achteraf prima verzorgd. Een echte aanrader!
Pluspunten
Plezier gegarandeerd
Pluspunten
Fijne accommodatie. Fijn spelletje, over de hele lijn positief
VerbeterpuntenDouche
Pluspunten
Een zeer ontspannen sfeer. Je voelt je onmiddellijk thuis. De opgaven zijn telkens weer leuke uitdagingen.
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn, mochten jullie de foto's genomen tijdens de dag al op het scherm laten lopen tijdens de BBQ.
Pluspunten
Heel leuke sfeer, super leuke omgeving en zalige spelletjes! Goed onthaald (dit doorheen heel de dag) en flexibele instelling (slecht weer, beetje aangepast programma).
VerbeterpuntenIk merkte aan onze groep dat een tussendoortje (een koek, stuk fruit) wel welkom was geweest bij de break tijdens de Trophy. We hadden het ook leuk gevonden om beelden van onze dag op het tv-scherm te zien tijdens de bbq (gewoon alles dat getrokken werd, geen selectie), dit had een leuk extraatje geweest.
Pluspunten
alles, hier en daar nog wat schoonheden die beter konden maar over het algemeen, goed uitgewerkt.
Verbeterpuntenhet spermaspel: de palen terug tegoei vastmaken. Bij de kakapult: kijken of er een betere manier is om de elastieken vast te maken, want bij één groep heb ik gehoord dat deze los is gekomen. Bij het spel met de metalen kooien in de koestal: Rubberen randen vanonder aan de metalen kooien maken bij die ijzeren ballenspel in de lege stal, want er waren een aantal schenen die geraakt waren. De koe water geven: Rubberen anti slib matten op de wagens, voor water van de IBC tank naar de koeien te brengen. want anders kan je uit glijden, omdat er gaten in de emmer zijn is alles nat en glibberig. De korf voor de basketbal in te vangen kwam vaak uit zijn basisplaat, indien mogelijk hier een kardan-koppeling tussen zetten zodat dit niet meer los kan komen.
Meer veiligheid bij kakapult
Haarnetjes bij alle helmen. Beter uitleggen hoeveel opdrachten er zijn en wat de puntenverdeling is.
Pluspunten
Altijd goede sfeer!
Verbeterpuntenniets haha
Pluspunten
Top teambuilding !
Verbeterpunten/
Pluspunten
zeer leuke activiteiten, origineel gevonden en gerelateerd aan het melkveebedrijf goed gedaan !!
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel Fijne opdrachten
Pluspunten
Het was een super ervaring, iedereen was vriendelijk.
Pluspunten
Alles verliep op rolletjes. Van aanvraag en bevestiging tot ontvangst en nazorg. Ook op locatie werden wij begeleid door een geweldig enthousiaste begeleidster. Kathleen je bent een topper! Véél spellen, erg divers en allemaal ook heel erg leuk opgezet.
VerbeterpuntenNiets meer aan doen. Gewoon super!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!