Pluspunten
Wat een enthousiasme! Ik voelde me er dadelijk thuis. Top!
VerbeterpuntenDe spelen samen duurden wat lang, ik had honger !
Pluspunten
Leuke activiteiten, enthousiast en vriendelijk personeel!
Pluspunten
Alles zeer proper en goed verzorgd. Enthousiaste coaches!
Pluspunten
Zeer goede organisatie. Mooi en verzorgd bedrijf. Eten was super lekker.
Pluspunten
Super toffe teambuilding, goed gelachen, prima geregeld,... Niks dan goeds!
VerbeterpuntenTip: steek er nog een extra denkoefening in voor de motorisch minder sterke collega's ;-)
Pluspunten
zeer leuk concept Goede begeleiding eten super lekker zeer vriendelijke mensen erg familiaar
Verbeterpuntendoe zo verder!
Pluspunten
Alles in thema (koetjes chocolade) Duidelijke enthousiaste uitleg Heel toffe gevarieerde opdrachten
VerbeterpuntenMeer toiletten voorzien
Pluspunten
Zeer hartelijke ontvangst. Alles netjes en verzorgd. Leuke activiteiten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super tof onthaal! Geweldige vrouw. Niets was teveel. Je zag dat ze plezier had hoe wij ons amuseerde! Zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten
Goed georganiseerd toffe activiteiten
VerbeterpuntenMisschien iets betere toiletmogelijkheden
Bedankt Femke voor je feedback! Misschien had je onze toiletwagen niet zien staan, maar over een maandje is onze nieuwe sanitaire ruimte helemaal klaar, dan komen er toiletten en douches bij :) Vandaag werden de inbouwtoiletten geplaatst en eind deze maand komen de tegeltjes. Wij kijken er samen met jou naar uit!
Pluspunten
Veel en genoeg eten goed gelachen leuke spelletjes en fantastisch om Carolien en haar gezin eens te zien!
VerbeterpuntenNiets aan toe te voegen
Pluspunten
Goede ontvangst en begeleiding, zeer toffe activiteiten, de aanwezigheid van zeep en deo was een aangename verrassing.
Pluspunten
wij hebben een leuke namiddag beleefd, voor herhaling vatbaar tijdens de zomer
Pluspunten
Vriendelijke begeleiding, goed georganiseeerd en de deelnemers waren zeer tevreden.
Pluspunten
- super klantvriendelijk - het volledige plaatje klopt - we voelen ons welkom - over alles in nagedacht - eten zeer lekker - zaal op voorhand mooi klaar gezet
Verbeterpunten- ? korting bij boeken van meerdere activiteiten op 1 dag?
Pluspunten
Enthousiaste begeleiders! Super leuke spellen.
VerbeterpuntenOp een lijn zitten als je met 2 begeleid. De één gaf bij een opdracht wel eerst uitleg en info voordat de joker ingezet moet worden, de ander niet.
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!