Pluspunten
Vriendelijkheid , hygiëne +++ Topper!’
Pluspunten
Aangename begeleider, fijne activiteiten
Pluspunten
Alles top!!
Pluspunten
Super fijn. Heb me erg geamuseerd. Bedankt!
Pluspunten
hele leuke activiteiten
Pluspunten
Schitterende locatie ! Fijne ontvangst, leuke activiteiten ... wij vonden het top!!!!
Pluspunten
Super aanrader Hebben exact aanbod gegeven wat we gevraagd hebben Enorm enthousiast!
VerbeterpuntenZo verder doen, met zoveel goesting!
Pluspunten
Alles was perfect
Pluspunten
Heel vriendelijk onthaal Toffe begeleiding Mooi aandenken door de foto's die na de teambuilding worden doorgestuurd
Pluspunten
Af, top, geweldig en onvergetelijk!
Pluspunten
Zeer goed ineen gestoken, goede aangename begeleiding van Mathijs
Pluspunten
telkens vernieuwend (stal escape, bandenspel...) verzorgd! professioneel
Verbeterpuntenvrij kostelijk...
Pluspunten
Super leuke ervaring, toffe begeleider. Ik heb me rot geamuseerd. Ik zou het zo opnieuw doen!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Het was een super beleving! Zeker een aanrader! Ik kwam er naar toe met niet zo een overtuigend gevoel maar dat keerde al vlug naar een heel fijn gevoel!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Gastvrijheid
Pluspunten
iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en goedgezind
Pluspunten
Top personeel!! Super activiteiten! Geweldig totaalpakket!
Pluspunten
- duidelijke en snelle communicatie vooraf - leuk concept, goed bedachte spelen - mooie locatie - enthousiaste medewerkers
VerbeterpuntenAlles was tiptop in orde, eigenlijk geen opmerkingen! Een kleine tip: misschien wat meer afwisseling tussen rustige en actieve proeven voor een gemengd publiek met oudere mensen. Doe vooral zo verder en zorg voor genoeg vernieuwing in de toekomst, zodat mensen blijven terugkomen!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!