Pluspunten
Veel leuke spelletjes, meerdere keren mogelijk om te doen
Pluspunten
alles volgens afspraak
Pluspunten
Het was geweldig! Zeker een aanrader voor vrienden.
Pluspunten
zalige locatie... een boerderij zoals ze in werkelijkheid bestaan... met op en top geweldige originele activiteiten! Een enthousiaste eigenares die ons aanmoedigde tijdens het spel... wie heeft dan geen zin om zich 200% te geven???
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
lieve, enthousiaste gastvrouw
Pluspunten
Ideaal voor teambuildings/groepsactiviteiten Fijne begeleiding
VerbeterpuntenEen drankje inclusief de betaalde prijs aangezien de meeste activiteiten sportief zijn
Pluspunten
Hele mooie ligging Veel variatie Hele leuke opdrachten Topbegeleiding! Uitdagende opdrachten
Pluspunten
Super georganiseerd! Alles klopt tot in de puntjes! Bedankt Carolien voor de zeer fijne, zonnige namiddag!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
Zeer enthousiast personeel. Ze motiveren en zijn positief ingesteld. Vriendelijk! Leuke spellen.
VerbeterpuntenAls er meerdere groepen aanwezig zijn, iets meer ruimte voor om te kleden.
Pluspunten
Farm Fun zorgt ervoor dat teams nog beter aan elkaar hangen en nog beter zullen samenwerken in de toekomst. De gekozen spelen zijn zeer origineel, iedereen kan het, niemand moet bang zijn om zich pijn te doen, of om zich vuil te maken. Jouw teambuildingactiviteiten worden zo goed door Farm Fun georganiseerd en begeleid zodat je als bedrijfsleider zelf kan genieten van het samen zijn met jouw medewerkers. Echt top ! Ik wens iedereen zo'n farmtastische beleving op hun boerderij toe.
Pluspunten
Heel goed georganiseerd, heel vriendelijke mensen en super leuke spelletjes. heel origineel ingericht
VerbeterpuntenVoor mij was alles perfect. super ervaring gehad
Pluspunten
Super leuke activiteiten, leuke begeleiding, super ervaring!
Verbeterpuntenblijf zo verder doen!
Pluspunten
fijn onthaal fijne begeleiding fijne en goede service
Verbeterpuntenis er een formule denkbaar waarbij je elke proef met andere teamleden kan doen? ZOu heel leuk zijn, als teambuilding, van telkens met anderen te moeten "samenwerken" om de proef tot een goed einde te brengen. Je zou dan misschien zelfs met een individuele winnaar kunnen werken (wat zeker niet moet en niet de bedoeling hoeft te zijn)
Pluspunten
Het was een super leuke vrijgezellen op de farm. De activiteiten waren heel leuk voor jong en oud. Super toffe begeleidster. Alles was top georganiseerd. Echt een aanrader!
Pluspunten
Leuke spelletjes, sympathieke, professionele organisatie. We hebben ons heel goed geamuseerd. Aanrader !
Pluspunten
Verrassende dagactiviteit door onze vrienden organisatoren aangeboden , en door Farmfun tot een zeer geslaagde en leuke dag verzorgd.
Pluspunten
Een gedreven en tot team dat zich voor 100% inzet om er een geslaagde dag van te maken.
Pluspunten
professioneel, toffe activiteiten
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!