Pluspunten
Boeiende en leerrijke activiteiten voor de kinderen. Vriendelijke ontvangst en prima georganiseerd!
Pluspunten
Professionele uitstraling van de website, offerte, communicatie en afhandeling. Dynamisch team, weet de positieve vibes over te brengen op de deelnemers
Verbeterpunten/
Pluspunten
Alles is zeer mooi op elkaar afgestemd. Het plaatje klopt. Zeer vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenJammer dat de app niet werkte, waardoor we eerst geen foto’s hadden. Uiteindelijk hebben we wel foto’s gehad, maar enkel het deel na de pauze.
Pluspunten
zeer vriendelijk & attent
Pluspunten
onmiddellijk het gevoel van thuiskomen. alles wordt op een leuke, rustige manier uitgevoerd.
Pluspunten
Goede communicatie, mails en telefoons goed opgevolgd en beantwoord, een hele goede organisatie waardoor alles zeer vlot verliep. Voor iedere leeftijd is er zeker iets te doen. Er was geen tijd om te vervelen, het was een zeer vol en vlot programma. Activiteiten die je niet verwacht op een boerderij. Een echte aanrader voor jong en oud!!!
Pluspunten
Enthousiaste medewerkers, toffe activiteiten.
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant om dit vaker of met bepaalde groepen te doen. Jammer genoeg niet van alle activiteiten foto's.
Pluspunten
Te weinig plaats om alles te typen.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede communicatie, plezante activiteiten
VerbeterpuntenDe bumperballen zijn aan vernieuwing toe, je kunt er niet meer doorkijken zijn helemaal mat geworden en 250 euro is toch niet goedkoop voor 1 uurtje. Eventueel mededelen dat boerengolf niet aan te raden is in de winter, zodat er niet moet gekozen worden voor een ander alternatief die dan veel duurder uitvalt en dan achteraf gezien toch geen zo een goede keuze was.
Beste Els Spijtig dat de beleving blijkbaar niet 100% top werd ervaren. We streven daar wel naar. We dachten voor het slechte weer een gepast alternatief geboden te hebben, maar we weten dat het niet evident is om met een kleine groep (9p) met een jaar of 40 leeftijdsverschil een ideale activiteit te vinden. Onze betrachting was een alternatief te bieden voor het mindere weer en door de beperktere opkomst ben je hierdoor idd €10 pp duurder uit. Toch heel erg bedankt voor jullie komst (zeker gezien de verre afstand) en je feedback. Prettige dag nog. Patrick.
Pluspunten
Top-ervaring!
Pluspunten
De kinderen hebben zich SUPER geamuseerd!
Pluspunten
De kinderen worden continu bezig gehouden waardoor ze zich geen moment gaan vervelen. Als er 2 feestjes zijn geboekt, heb je geen hinder van de andere groep, zeer goed georganiseerd!
Pluspunten
de kinderen vinden het super tof op de boerderij... we kwamen al voor de 3 de keer terug. Doe zo verder!
Pluspunten
geslaagde activiteit voor de kinderen, ze waren er allemaal vol van, ook na de activiteit. De 'fuifkar' :) vonden ze geweldig ('stilzitten verboden', geweldig, anders dan wat ze op school of thuis te horen krijgen), de quad ook maar net zo goed de konijntjes aaien, en ... (alles eigenlijk)
Verbeterpuntenlag waarschijnlijk beetje aan het minder goede weer, maar als er 2 (of 3) kindjes op quad of tractor waren, moest de rest wachten- was wel een alternatieve activiteit, maar die sprak iets minder aan als waarop ze moesten wachten.
Pluspunten
Super verjaardagsfeest, enthousiaste medewerkers
Pluspunten
Super georganiseerd De kinderen vonden elke activiteit geweldig, ze hebben zich geen enkel moment verveeld! Verwarmde huifkar met muziek, quad rijden, tractor rijden, in stro spelen,... was een super concept.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!