Pluspunten
Er bleken medewerkers te zijn die de lunch niet konden/mochten eten. Ze hebben onmiddellijk gezorgd voor een alternatief. Het enthousiasme van het personeel van farmfun werkt aanstekelijk.
VerbeterpuntenGeen, doe zo voort!
Pluspunten
Perfecte organisatie in heel ongedwongen sfeer met een toffe bende om je te begeleiden! Een aanrader voor jong en oud!
VerbeterpuntenTotaal geen
Pluspunten
Supertof concept, vriendelijke mensen, goed georganiseerd!
Pluspunten
Vriendelijkheid, soepelheid
Pluspunten
ZEER GOED
Pluspunten
zeer toffe en gedreven groep en prima organisatie! wij hebben ons ROT geamuseerd, zowel de jongeren als de iets minder jonge collega's!
Verbeterpuntenvooral bezig blijven zoals jullie nu doen! TOPTEAM!!
Pluspunten
leuke dag vlot en goed georganiseerd
Hoi Bert Gelukkig is er geen fout gebeurt met de offerte of de factuur en zat het misverstand enkel "in het hoofd" :) Toch goed dat we het even konden uitklaren en dat je positief kan terugkijken op een fijne ervaring. Veel succes verder met je top-team! Groetjes Patrick.
Pluspunten
Hele originele activiteiten en iedereen is er even vriendelijk en enthousiast!
Verbeterpunten/
Pluspunten
zeer fijn om te doen en er word onmiddelijk voor een positieve sfeer gezorgd om met elkaar in teamverband opdrachten uit te voeren. dit kan ook iets losmaken wat verder gezet kan worden in het bedrijf omdat je elkaar eens duidelijk van een andere kant leert kennen zonder de stress van het werk.
Pluspunten
Personeel is heel vrolijk met veer drive
Pluspunten
een superleuk concept, heb me ongelooflijk geamuseerd !!!
Pluspunten
Zeer professioneel Zeer vriendelijke en enthousiaste mensen Leuke en originele activiteiten Activiteiten voor mensen met allerlei skills
Verbeterpuntenkan niets bedenken, was allemaal dik in orde
Pluspunten
Wij hebben ons enorm geamuseerd!
Pluspunten
Positieve vibe die de begeleiders hebben,
VerbeterpuntenAls tip meegeven aan de bedrijven zelf, of de personeelsdiensten van de bedrijven (grote groepen), dat zij naamkaartjes moeten voorzien.
Hoi Suzanne Bedankt voor het invullen van het feedbackformulier. Je geeft ons ook een waardevolle tip om naamkaartjes te voorzien bij grotere bedrijven. Gaan we zeker onthouden! Groetjes Patrick.
Pluspunten
Topervaring die we aan iedereen gaan aanraden! Merci Farmfun voor een geweldige voormiddag.
Pluspunten
zeer vriendelijk en super leuke activieiten niets is te veel slecht weer kunnen de meeste activiteiten binnen gedaan worden
Pluspunten
Het was een TOPDAGJE voor de kinderen. Veel plezier, maar ook nieuwe ervaringen rijker en daarbovenop nog leerrijk Ook!
VerbeterpuntenKan er geen enkele bedenken !
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!