Pluspunten
- Bij "FarmFun" staat het bedrijf centraal en het concept is ook perfect opgesteld naar bedrijven toe - Personeel doet er ALLES aan om je event te laten verlopen zoals jij het wil - Alle faciliteiten zijn aanwezig inclusief aparte meeting room, toiletten,...alles super netjes ook! - Catering (ontbijt en BBQ) was kwalitatief tip top in orde!!! Kon niet beter! - Tijdens event werden foto's door FarmFun genomen zodat iedereen van het bedrijf kon deelnemen en op het einde nog een leuke prijsuitreiking.
VerbeterpuntenNiets niets niets :-)
Pluspunten
Heel leuke activiteiten voor de kinderen Vriendelijk personeel en niets is te veel
VerbeterpuntenIs niet goedkoop, bijna 20 € de man voor 3 uurtjes zonder eten ... maar het is zeker de moeite !
Pluspunten
Pluspunten
alle spelen waren super fijn echt waar, behalve het spel met de bal in de korf vonden we allemaal iets minder
Verbeterpuntenhet was allemaal super, maar wat we wel zouden aanraden is een ruimte om je eventueel even op te fissen en om te kleden om erna te kunnen gaan uiteten. want ik denk dat mensen die bij jullie een hele dag zijn geweest meestal ook s'avons nog gaan uit eten. en als je dan met je vuile kleren of in zweetgeur moet gaan eten is niet zo leuk. dus een aanrader om een ruimte te voorzien om je een beetje op te frissen en om te kleden. wat we ook zouden aanraden is waar er spelen zijn met touwen dat er een paar handschoenen voorzien zijn. ook bij het spel met de stoel zou ik aan de touwen eventueel bescherming voorzien voor de persoon op de stoel eventueel van die stoffen kussentjes rond het touw.
Pluspunten
Alles was tot in de puntjes geregeld. Echt top ! Iedereen van het team was laaiend enthousiast. Jullie waren goed op elkaar afgestemd. Zeer zeker een aanrader!
VerbeterpuntenMisschien toch overwegen om douche mogelijkheid aan te bieden. Na een warme dag, volledig in het zweet gewerkt had dit een aangename verfrissing geweest.
Pluspunten
Zalig al dat enthousiasme waarmee Caroline hun bedrijf openzet. Warm onthaal. Past zich aan aan de noden van het kind. (Niels wou niet veel spelen maar werken... awel hij heeft de hele tijd kunnen werken)
Pluspunten
Heel fijne gps tocht. Leuke doe opdrachten. Heel fijn om af te sluiten met kinderen in hooiberg. Voor hun het toppunt. Ook door de koeienstal vinden ze geweldig. Goed ontvangen. Goede communicatie op voorhand.
VerbeterpuntenAls groep 7 jarige komen zijn de vragen tijdens de GPS tocht veel te moeilijk. Het zou fijner zijn om makkelijke vragen te voorzien voor de kleintjes.
Pluspunten
hartelijk onthaal enthousiaste medewerkers gevarieerd programma alles heel proper
Verbeterpuntenpapieren handdoekjes op het wc
Pluspunten
Was eer zeer leuke huifkartocht. Een echte aanrader! er werd met alles rekening gehouden.
Pluspunten
fijn onthaal, goed georganiseerd , een aanrader
Verbeterpuntenniet echt iets
Pluspunten
Je kan zelf een programma samenstellen Veel variatie geen dode momenten (belangrijk voor onze gasten) vriendelijk
VerbeterpuntenMelk ook laten proeven
Pluspunten
Perfect geregeld!! Originele spellen!! Lekker eten
Pluspunten
Ideale teambuildingactiviteit Leuke foto's nadien Aangepast opdrachten, aanpassingen/tips waar nodig
Pluspunten
Heel leuk en goed geregeld Zeer aangenaam en vriendelijk personeel Zeker een aanrader
Pluspunten
Ongedwongen, iedereen kan meedoen tot eigen grens bereikt, perfecte locatie en thema
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!