Pluspunten
Heel leuke gevarieerde spelen Super vriendelijk Mooie locatie en accomodatie Niets was hun teveel: we werden op onze wenken bediend!!! Alles is beschikbaar op één locatie
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel leuk en afwisselend
VerbeterpuntenKinderen kregen keuze om pony te rijden of tractor . Beter keuze al vooraf maken want nu hadden we een paar lange gezichten ;-)
Pluspunten
Alles was heel goed. Zeker een aanrader.
VerbeterpuntenNiks om te verbeteren.
Pluspunten
Goed ontvangen en begeleid! wij hebben een schitterende dag beleefd!
VerbeterpuntenWas niet altijd makkelijk om iemand te bereiken :-) Misschien zou één centraal nummer handig zijn.
Pluspunten
Leuke afwisseling voor de kinderen, voor ieder wat wils!
VerbeterpuntenIets meer info over de diverse activiteiten op voorhand?
Pluspunten
goede communicatie met ons organiserend team. iedereen kan aan de opdrachten meedoen door verschillende uitdagingen in elke proef. enthousiast personeel dat dit ook overbracht op het gehele team proeven werden niet zomaar op een boerderij gedaan maar ook echt bij de koeien! zeer lekkere barbecue, glutenallergie was totaal geen probleem en werd boven verwachting aangeduid en aangevuld. top!
Verbeterpuntencommunicatie op de website, zoals aangegeven is het onduidelijk of de prijzen inclusief of exclusief btw zijn maar hier werd al aan gewerkt.
Pluspunten
Alles prima uitgelegd, fijne ontvangst, fijne medewerkers, lekkere pintjes Gewoon top vanwege buurtvereniging achterlo
Pluspunten
Het was heel actief, verrassend en fijn om een leuke groepssfeer te creeeren.
VerbeterpuntenNog een hogere frequenties van spelletjes.
Pluspunten
Goede communicatie, geen druk op dag zelf, rustig eigen tempo kunnen bepalen
Pluspunten
Het was een zeer leuke dag. Niets op aan te merken. We hebben ons allen fijn geamuseerd. Het was zeer leuk dat we getrakteerd werden met een ijsje !!!
Pluspunten
iedereen kwam aan de beurt
VerbeterpuntenWe kregen in de huifkar chips en drinken watdat leuk was . Maar dat was ons tweede opdracht en dat was wat vroeg. We waren juist daar.
Pluspunten
Heel vlot contact via mail, bij aankomst super goed ontvangen, zowel eigenaars als instructeur waren vriendelijk, gastvrij en super enthousiast. De activiteiten zelf waren er op ieder niveau en iedereen kom beslissen welke rol er werd ingenomen waardoor zowel de waaghalzen als de denkers tevreden waren! Er was absoluut geen tijdsdruk (we hadden een baby bij waardoor we niet altijd direct door konden naar de volgende activiteit, maar dit was voor niemand een probleem!). De barbecue was heel netjes verzorgd en heel lekker! We hebben allemaal genoten van deze dag!
VerbeterpuntenHelemaal niets!
Pluspunten
Zee Vriendelijke en positieve sfeer
Pluspunten
Flexibiliteit, zeer vriendelijk, goede prijs/kwaliteit,...
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Alles was top in orde! We hebben ons rot geamuseerd!
Pluspunten
Schitterend verjaardagsfeestje!!!!!!
Pluspunten
Een heel open en losse sfeer, je voelt je onmiddellijk "thuis"
Pluspunten
een originele verwelkoming met product van eigen bedrijf, relaxe sfeer, betaalbaar voor iedereen, vriendelijke ontvangst, super begeleidend team
Verbeterpuntenspel met touw, bel en hooibalen "te gevaarlijk" bevonden door sommige medewerkers wegbewijzering vanaf de grote baan zou fijn zijn zelfs in het GPS-tijdperk pauzes tussen de spelen vonden de jongere collega's te lang maar we moeten iedereen de kans geven om effe op adem te komen en iets te eten of te drinken
Pluspunten
Ik vind vooral de warme ontvangst en de enorme gastvrijheid door de eigenaars het meest positieve.
VerbeterpuntenIk zou de boerengolf inkorten.
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!