Pluspunten
Vriendelijk Georganiseerd
Pluspunten
Heel vriendelijke mensen! leuke en originele spelletjes.
Verbeterpuntenkan niets bedenken....
Pluspunten
Een zeer warm onthaal op de boerderij. We voelden ons zeer welkom. Zéér fijne mensen!!!
VerbeterpuntenGeen, doe zo verder!!!
Pluspunten
Het was een geslaagde dag. Alles was dik in orde
Pluspunten
Enthousiast team met superleuke activiteiten op maat van de kinderen. De namiddag vloog voorbij.
VerbeterpuntenDoe zo verder :-)!
Pluspunten
Vriendelijk, familiaar, meedenkend goede service!!!
Pluspunten
Vriendelijk verschillende activiteiten kindvriendelijk
Verbeterpunten/
Pluspunten
Verjaardagsfeest zit schitterend in elkaar
Pluspunten
We kregen een heel warm onthaal, de begeleiding was een heel enthousiaste ploeg. De sfeer was top!
Pluspunten
Super vriendelijke mensen, alles ziet er heel netjes en verzorgd uit, leuke activiteiten, leuke begeleiding, gezellige aankleding van de ruimtes, echt aan alles is gedacht.
VerbeterpuntenKeuze uit 2 snacks bij de frietjes zou fijn zijn.
Pluspunten
Gemoedelijke omgang, geen druk alles mag op eigen tempo
VerbeterpuntenHet zou grappig zijn mochten er tussendoor ook dieren stonden
Pluspunten
Vlotte omgang met de bezoekers, alles verliep vlot,
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Super enthousiast team, toffe activiteiten, huifkar is erg origineel
VerbeterpuntenDoe zo verder! De escapeschuur kan misschien nog wat verbeterd worden !
Pluspunten
Gastvrijheid en leuke activiteiten
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!