10

Prima

Fiets besteld en keurig bezorgd volgens afspraak,rustig even proefgereden en alles netjes afgesteld,geen afgeven en wegwezen. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlekkeloos

Het liep allemaal gesmeerd. Nog even contact gehad met klantenservice via email en telefoon: allemaal perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Geleverd op afgesproken moment. Goede service. Helaas na de eerste rit al een onderdeel defect. Komen aan huis repareren. Top service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Fiets via internet besteld. Was geleverd op de aangegeven datum. Precies zoals op de site omschreven was. Chauffeur belde nog half uur van te voren dat hij er was. Gewoon top geholpen, volgende fiets zeker weer hier bestellen

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfiets. Gunstig geprijsd.

De website biedt alle informatie met prachtige gedetailleerde foto,s daarbij. De levering vond plaats op de afgesproken tijd en verliep correct en vriendelijk en de extra service en mogelijkheid tot direct verzekeren bij ANWB is wat mij betreft de kers op de taart. Die cijfer 10 gun ik jullie van harte ook al heb ik die zelf nooit gehad. Maar ja, ik heb dan weer een hele goeie fiets.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede en snelle service

Duidelijke website, gemakkelijk ook telefonisch te bereiken voor vragen. Duidelijke afspraken en voorwaarden die goed gevolgd worden. Perfecte levering volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en goed geleverd.

De fiets was werd snel geleverd. De bezorger gaf duidelijke uitleg over de fiets en was erg vriedenlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, duidelijke bezorging!

Dinsdagavond fiets online besteld, donderdagochtend al in huis. Een dag van tevoren netjes een mail waarin staat aangegeven hoe laat ze er zijn (tot op een uur nauwkeurig). Op de dag zelf 20 minuten van tevoren gebeld dat ze er zo zijn. Echt top!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Aangenaam

Mijn fiets een dag van te voren besteld en gratis geleverd op zaterdag! Helemaal top zeg ik.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, eenvoudig en pijnloos

De fiets kwam zoals geadverteerd en klaar om meteen te fietsen. Op de deur levering met uitgebreide uitleg over het opladen van uw batterij en de kernfunctionaliteit van de e-Bike. Een service die ik ten zeerste kan aanbevelen aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja
6

Goed geholpen maar mag wel iets vlotter

Een fiets kopen is zo gedaan, het advies is ook goed. Maar om te verzekeren moest ik wel 3 keer bellen om het geregeld te krijgen. Ook maakt de ketting een raar geluid. Ik heb gebeld voor de servicebus en ze zouden mij terugbellen. Na 4 dagen nog niks gehoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige zaak

Duidelijk, klantvriendelijk, en correct met de afspraken. Scherpe prijs

 • Aanbevelen? Ja
7

Snelle accurate levering met oog voor de koper/gebruiker

Goed. Monteur had bij levering veel aandacht voor de gebruiker en stelde de fiets snel en goed af.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bezorging en service voor afstellen in de zaak

Bezorging van racefiets duurde een paar dagen, maar informatie was prima! Zelfs een telefoontje vlak voor bezorging. Service voor afstellen van de fiets bij de winkel in Utrecht is uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Duidelijk vanaf het moment van bestellen tot aan de levering. Levering ook op de datum dat toegezegd werd.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle levering en goede en duidelijke uitleg bij aflevering

Ruime keus, snelle levering en een goede duidelijke uitleg bij aflevering. Al om al een goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het binnenkomen gelijk deskundig geholpen.

Mijn fiets was gestolen en ik mocht een nieuwe fiets uitzoeken. Na gezocht te hebben op internet kwam ik bij de fiets voordeel shop uit. Ik heb ze gebeld en werd direct heel vriendelijk te woord gestaan. De dag erna ben ik naar de shop gegaan en dezelfde medewerker , die ik telefonisch had gesproken heeft mij daar ook in de shop geholpen. Hij heeft alle papieren ingevuld van de verzekering en alles netjes afgehandeld. In een woord top! Ik vertelde dat ik nog op vakantie ging en hij heeft daar met de bestelling ook rekening mee gehouden. Afgelopen vrijdag is mijn fiets helemaal volgens afspraak bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zoals je eigenlijk van iedereen mag verwachten!

Afhandeling, levering en afstelling van de fiets waren prettig, persoonlijk van toon. Prima!

 • Aanbevelen? Ja
7

Snel, goed, en goedkoop!

Goede ervaring! Snel geleverd! Was iets niet helemaal goed gegaan met lever datum! Maar netje’s geregeld en toch op de dag geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden!

Wat een geweldige service bij fietsvoordeelshop.nl! Hier kunnen andere online bedrijven zeker van leren, op deze manier geef je het juiste gevoel af bij een online bestelling met een groter emotionele waarde.

 • Aanbevelen? Ja
5

Uiteindelijk toch nog helemaal goed gekomen

Ik had een bestelling voor een nieuwe fiets geplaatst. Vervolgens werd ik een dag later gebeld en werd me medegedeeld dat ze de beloofde bezorgdatum niet gingen redden en dat deze een week verschoven was. Zonder een kans om hierop fatsoenlijk te reageren werd het gesprek afgerond en werd er opgehangen. Ik heb hier nooit een bevestiging per mail van gehad ondanks mijn uitdrukkelijke verzoek hiertoe. Ik heb later zelf op de website de bezorgdatum weer gewijzigd en uiteindelijk is alles goed gekomen, maar een schoonheidsprijs verdient het niet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en communicatie

Vriendelijk geholpen en veel informatie gekregen. Fiets werd keurig afgeleverd, uitleg erbij en de juiste hoogte ingesteld. De chauffeur belde zelfs om door te geven dat hij een half uurtje verlaat was.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie fiets voor een prima prijs

Goede ervaring met prijsafspraak en levering. Een onderdeel op de fiets was niet de juiste. De afhandeling hiervan ging prima pas toen de baas aan de telefoon kwam en actie ondernam. Daarna was het snel en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
7

The bike was in great condition

The bike was delivered in great condition and the ordering was very easy. The delivery was a bit delayed and it was not clear I had a quite big charge for the insurance policy to be activated. This was an 81,72 euro charge, which is quite high. As far as I had read on their website only the monthly price was stated. This would make me think twice to use their services...

 • Would you recommend us? No
5

Fiets online gekocht. Afleveren is gehaast en slordig.

Ik heb mijn e-bike online gekocht. De site en het bestelproces waren prima. Alleen het afleveren vond ik slordig. Op de site wordt de suggestie gewekt dat de fiets op maat wordt ingesteld, maar de bezorger wist niet hoe snel hij weg moest komen. Op opmerkingen daarover werd niet gereageerd. Ik kreeg de zadelpen niet goed los en het boekje gaf de verkeerde info. Daar kreeg ik wel antwoord op. Ik koop de volgende keer toch weer een fiets in de winkel!

 • Aanbevelen? Nee

Over Fietsvoordeelshop.nl - Webshop

Filter op taal