Producten goed verpakt en naar wens en vlot geleverd.

Mooie stoelen, maar niet de kleur van de foto

Heb de stoelen besteld op basis van de foto. Daar waren de stoelen zwart. Echter zaten het donkergrijze stoelen. Gelukkig zie je niet echt een verschil. Misschien bij de kleur de juiste kleur stoel laten zien op de foto

Alles klopte

Vanaf het moment van bestellen t/m het moment van aflevering, alles klopte. En dat voor een prima prijs

De website is duidelijk en overzichtelijk. Het pakket werd snel geleverd. Het artikel was netjes verpakt. Via de mail werd je goed op de hoogte gehouden van de verzend/leverings status van het pakket.

Hele goede ervaring, besteld en snel in huis. TOP

Mooie aankoop

Uiterst professionele aanpak!

Besteld en supersnelle respons: super!

Levering zoals beloofd.

Nog slechts 1 keer iets besteld. maar is zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en mooie producten

Een vlotte levering en de materialen waren precies wat we ervan verwacht hadden

Prima geregeld

Cadeau voor kleindochter: veel keus en op tijd en snel geleverd.

Zeer goede verzorging en bezorging

Goed online geholpen. Zeer hoge kwaliteit wat materiaal betreft Kortom in 1 woord geweldig

alles naar onze wenst

Heel goed.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Goede hoes, past perfect

Tevreden

Alles was goed geregeld

Klacht ingediend maar geen opvolging aan gegeven

Klacht ingediend maar niemand volgt het op

Levering verliep niet goed

Door fouten van DHL is de levering niet goed verlopen met als gevolg dat ik bovenop de verzendkosten in totaal 26 km moest rijden met de auto om mijn pakket op te halen. Verzocht aan fa Coppens om een klacht in te dienen bij DHL (daartoe heeft alleen de verzender de mogelijkheid) of de verzendkosten te restitueren, maar helaas hierin kon het warenhuis niets betekenen. Weinig service gericht dus, bijzonder voor zo’n warenhuis met zo’n hoge score.

Snelle reactie, levering en op de hoogte gehouden worden van de verzending

Was perfect

Na telefonisch contact direct verzonden en op tijd binnen Top!! Vriendelijk personeel aan de telefoon Ga zo door!! Was heel klantvriendelijk Tot gauw

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs.

prima snelle levering

supersnel het bestelde in huis, top

Snelle levering precies zoals omschreven, wordt op de hoogte gehouden. Als het een cadeau is wordt het ingepakt voor je, echt leuk! Goeie kwaliteit.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel