Supersnelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goed.

Super service!!!

Bij het bestellen van een pak een maat te klein besteld. Op het formulier stond geen omruilen. Na twee mailtjes was dat geregeld en op de dag dat het pak terug was is ook gelijk de goede maat verstuurd. Top geregeld. Groetjes, Hans

Super positief

De prijzen waren aantrekkelijk in vergelijking met andere websites. Levering al na 1 dag. Het zijn de kleine dingen die het net even extra maken, zoals de pen die bij de bestelling zat. Een tevreden klant.

Onderdeel voor tuinstoel op zondag besteld en op dinsdag met de post al bezorgt.

Matig tevreden .

Levering niet snel ,feestpakket kwam niet overeen met het plaatje ,andere vlaggetjes geleverd gekregen dan op de website . We hebben vlaggetjes MR en MRS , dit moest zijn met 60 er op in goudkleur. Dit was een domper op de versierselen in de tuin, Erg teleurgesteld Als nog graag leveren, is voor betaald.

Perfecte levering

Netjes verzorgd verpakt en geleverd.

Snel geleverd, product zoals beloofd.

Goed verpakt, snel afgehandeld, goed product.

Prina kwaliteit, retour/ruilen is slecht

Het enige waar ik niet tevrede over ben is dat ruilen een nieuwe bestelling word waardoor je verzendkosten en retourkosten betaald! Dat vind ik slecht kwa service. Ik ga nu alsnog opnieuw een bestelling plaatsen en hoop uiteindelijk dat het goedkomt maar erg zonde van het extra geld.

Dubbele bestelling gedaan. Werd direct keurig opgelost. Bestelde producten werden zoals afgesproken precies op tijd en netjes verpakt geleverd.

Artikel kapot

Klok gekocht met schade bleek. Kon het wel terugsturen. Kreeg maar een kleine korting om het toch zelf te repareren. De medewerker wist dat het voor de korting niet te maken was. Dat vind ik wel jammer. Ook jammer dat er maar een van was en niet geruild kon worden. Terugsturen ging heel goed.

Slecht

Als je een artikel terug wil sturen wat niet in orde is moet je eerst een foto maken anders krijg je minder terug

Mooi artikel en snel geleverd. Wat wil je nog meer.

Zeer slechte service

Helaas zijn onze bestelde stoelen zo ontzettend tegengevallen in kwaliteit. Nu zitten wij vast aan retourkosten van €100. Of 270 km rijden en ze ter plekke afgeven.

Mooie kleding, snel geleverd.

Mooie website met veel keuze. Prijzen zijn top en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Dik tevreden

X

prima ervaring

vloyte afhandeling van mijn bestelling

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Teleurstellend

Teleurstellend, na mijn bestelling geplaatst te hebben werd ik door een medewerkster gebeld dat de voorraad registratie niet op orde was en er meerdere bestelde artikelen niet meer aanwezig waren. Wel na 5 dagen het teveel betaalde op mijn rekening teruggestort gekregen.

Top levering snel en betrouwbaar

Duidelijk, vriendelijk aan de telefoon mooie prijs kwaliteit verhouding.

geweldige service.

er was een stoel met een defect. ze sturen een retourbon. stuur hem terug en heb vandaag mijn nieuwe gehad. goeie firma coppens. maar dat kan alleen met goed personeel.mvg.

helemaal tevreden

Netjes verpakt en op tijd ontvangen. Goede ervaring, ga hier zeker opnieuw bestellen.

Supersnel geleverd. Zelfs een pen kado in het pakketje.

Snel de bestelling kunnen plaatsen en opgehaald in de winkel. Verliep perfect!

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel