Niet op aan te merken!

Producten in mooie staat en pakket is netjes verzonden. Van a tot z service en zeker de moeite waard vaker rond te snuffelen in deze webshop! Leuke/praktische en producten van top kwaliteit!

Super geholpen, klantvriendelijk en meedenkend

Super geholpen klantvriendelijk en oplossingsgericht denkend

Doet wat het moet doen.

Zeer correct

Mooi product en snelle levering.

Prima! Snel ontvangen, goed zorgvuldig ingepakt

Goede kwaliteit servies voor een prima prijs.

Snelle en keurige levering

Ik was benieuwd naar het bedrijf en heb een bezoek gebracht en was opslag verkocht. Echt een winkel voor mij.

Veel keuze, snel en vriendelijk

Reageren snel en vriendelijk op vragen leveren snel en goed, en goede prijzen.

Snelle levering, goed verpakt

Alles 100% naar wens

Breed opgezette website, goed verpakt,leuke prijzen en snel verzonden.Zoals de vorige keren weer alles geheel naar wens.

fijne winkel

Veelzijdig en uitgebreid aanbod, goed beschreven op de site zodat je makkelijk een keuze kunt maken. Verzending was snel en pakket was bijzonder degelijk verpakt. Ben 100% tevreden, ook over de prijs van mijn bestelling.

Makkelijk bestellen en super snel geleverd

Niet gekregen wat ik besteld had

Hallo Ik ben niet zó tevreden omdat ik specifiek een product op jullie site heb uitgezocht en ik een ander product krijg. Ik kocht HG kookplaatreiniger alledag in de oude blauwe uitvoering. Bij levering stond de foto van die blauwe verpakking ook te pronken op de factuur... maar ik kreeg de(vernieuwde) gele verpakking... die ik al geprobeerd heb een waar ik niet erg blij van werd. Ik had deze ook kunnen terugsturen, maar dan kostte dat ook nog eens verzendkosten....Dat zou dan meer dan 10 euro aan verzendkosten zijn in totaal. Dus daarom heb ik deze maar gehouden. Dus je begrijpt dat ik niet blij was. Als de blauwe niet meer in de handel zijn, zet ze dan ook niet op je website... Met vriendelijk groeten, Janny van Dijk

Goed en snel bezorgd.

Een geweldig wijnrek . Ben er blij mee ,

Snelle levering en keurige afhandeling van de bestelling.

Als eerste goed telefonisch gesprek gehad. Daarna bevestiging op de mail ontvangen van de bestelling die overigens simpel gaat via de site. Vervolgens een snelle en keurige levering met vooraf keurige ingeplande afspraak met tijd die vermeldt wordt wanneer precies de levering plaats vindt.

Mooi servies met snelle levering

Ik heb wat servies van Laura Ashley besteld. Ruime keuze met een paar leuke aanbiedingen en de kwaliteit is natuurlijk altijd goed. Het enige waar ik niet goed op gelet heb zijn de maten van het servies. Helemaal mijn eigen schuld maar bijv. de mokken zijn in 2 maten te krijgen 220 en 350 ml. Zoiets zie je natuurlijk als je "echt" in een winkel staat. Online moet je gewoon even goed opletten want van de foto's is het moeilijk maar nog steeds heel blij en tevreden.

Alleen de knopen zitten wel heel los aan het jasje bij 1 keer dicht maken vallen ze er al af

snelle levering, prima service

product in goede orde en snel ontvangen

Mooie kwaliteit van het product!

Mooie kwaliteit van het product..zelfs de verpakking..super! Snelle en correcte service

Goede prijs-kwaliteit

Ik vind de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed. Levering netjes verzorgd en op tijd. Top!

Mooi klokje snel geleverd, heel tevreden!

Gewoon goed

Vlotte levering, precies wat ik nodig had.

Verkeerde kleur

Kunststof bakken gekocht. Na ze ontvangen te hebben, hadden ze niet de kleur die ik bedoelde. Maar die waren niet meer leverbaar, en dit was nu de naam van de bakken die ik gekregen had. Contact gehad, net antwoord. Ik hou de bakken omdat de andere kleur niet meer leverbaar is.

Duidelijke website, goede prijs, snelle bezorging. Jammer dat er weer een grote doos om een grote doos ging voor de verzending van een pedaalemmer.

Super makkelijk allemaal!

Ik heb mijn boerenbont mokken heel makkelijk via de gebruiksvriendelijke site kunnen bestellen. Was zo gebeurd en je weet waar je aan toe bent! Vervolgens nog enige mailtjes ontvangen over verloop van de bestelling en binnen no time werd mijn bezorging bezorgd! Makkelijker kan niet!

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel