Vandaag besteld. Morgen in huis.

Uitstekende service!

Besteld, quasi de dag erop geleverd met handgeschreven briefje. Top service aan onklopbare prijzen!

Uitstekende service!

Product uitverkocht krijg bericht wanneer het weer te koop is.

Prima aankoop, en snel geleverd. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Had een mail gestuurd over een vraag bestelling.daar werd mee op gereageert

Mooi dat ze me mee terug belden

Super snel geleverd

Product prima, klacht netjes opgelost

Een grote Hotwheels auto besteld die later toch wat duurder bleek met verzending bij Coppens, dan via een andere site. Maargoed, die paar euro extra is dan maar zo als het product verder top is. Helaas bleek bij uitpakken dat er vrijwel lege batterijen werden geleverd bij het product, zodat ik ook deze er nog even bij kon kopen in de winkel. Jammer. Kreeg wel een excuses mail op mijn reactie, dat vond ik netjes. Maar nog netter zou zijn als ze een setje nieuwe batterijen hadden toegestuurd. Na deze reactie heeft Coppens contact met mij opgenomen en opnieuw excuses aangeboden. Ze hadden wel degelijk nieuwe batterijen op kunnen sturen en dit ook direct gedaan. Voor mij ligt het vertrouwen in een bedrijf bij hoe het dingen oppakt/ flexibiliteit. Door hier alsnog naar te handelen, hebben ze hun 4 sterren dik verdiend.

goede winkel

goede winkel goede service artikel snel in huis

Zeer snelle levering

Goede ervaring

Zeer snelle en correcte levering.

Produkt besteld, betaald en binnen beloofde termijn gelevert.

Website was duidelijk, bestellen, betalen ging makkelijk.

Er is een soeppan afgevoerd. Niet een ‘courant’ pakje, maar netje ingepakt bezorgd.

Mooie pannenset en snel geleverd!

Alles was goed.

Prima service na verkeerde levering

Na een foutje prima opgelost

slechte kwaliteit, slechte afwerking, duur voor de kwaliteit die geleverd wordt en krijg 10€ bezorgk

Zal nooit meer wat kopen bij bedrijf en raad iedereen het af… Moet bezorgkosten betalen terwijl dat niet zou moeten…

Snelle en goede levering binnen één week van onze sjoelbak naar Berlin

Correct en snel geleverd

Alles wat ik had besteld werd snel en correct geleverd.

Super snelle levering.

Savonds besteld, en volgende dag al in huis. Goed ingepakt ook

Prima bedrijf

Prima website, snelle levering en goed produkt.

helemaal top.

Prettig

Goedkoper dan BOL

Eerste keer besteld bij Coppens, niet de laatste keer. Erg goedkoop en snelle levering. Jammer dat maar 1 van t bestelde artikel hadden

Alles is netjes verzorgd.

De bestelling was zo gedaan en de bezorging ging ook snel.

Een goede ervaring

Ze hadden me gebeld dat ze iets niet op voor raad hadden maar ze hadden wel iets anders die er op leek dus die hadden ze er in gedaan met overleg.

Snelle levering.

Zeer tevreden over het product.

Uitstekende bk pan voor redelijke prijs en snel bezorgd

Zie boven

Lagenheuvelstraat 11