perfect

snelle levering, mooie spullen

Zeer goed geleverd

Bezorgmoment was volgens toezegging en de verpakking was prima verzorgd! In het verleden hadden we al 6 dezelfde wijnrekken aangeschaft in de kleur grijs. Nu met de 6 nieuwe zwarte rekken hebben we 2 rijen van 6 hoog gemaakt en de kleur per laag om en om gestapeld. Ziet er heel goed en verzorgd uit! Wij zijn zeer tevreden!

zeker voor herhaling vatbaar

spijtig genoeg werd de vuurtafel beschadigd tijdens het transport. Maar de firma Coppens kwam de vuurtafel ophalen en ik kreeg netjes mijn centjes terug. Een correcte firma waar ik zeker nog mee ga werken.

Goed assortiment, snelle levering

Spullen gekocht die moeilijk verkrijgbaar zijn, maar hier is het gewoon te koop. Aanrader dus.

Scherpe prijs, fijne levering

Brabantia vuilnisbak bevalt prima

Goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Artikelen veel goedkoper dan andere leveranciers, in voorraad en snelle levering. Super service!

Vriendelijk personeel

Goed vlot geholpen

Heel goed met behandeling

Het verwerken is goed het enige wat ik zo goed vond is het met de post het afgesproken adres

super

snelle service , goed verpakt . complimenten.

Waardeloos

Iets besteld wat uitverkocht was. Geld terug ben ik nog steeds op aan het wachten na bijna een week.

Goed verpakt en op tijd

TOP

Super service

In de winkel geweest daar stond een gebruikte doos bij de bestelling op internet erbij gezet dat ik graag geen gebruikte doos wilde. Ze hebben netjes nieuwe doos met inhoud opgestuurd

Coppens shoppen, leuk en zo gepiept

Het artikel wat ik zocht, Squish a Boo Giraf, was bij Coppens verkrijgbaar en ook nog voor de laagste prijs. Het pakket heb ik snel ontvangen tegen lage bezorgkosten. Bezorging was efficiënt; dmv e-mail berichten wordt je op de hoogte gehouden over bezorgtijden

Je wordt goed op de hoogte gehouden en snelle levering. Goede prijsverhouding.

Snelle service en een betaalbare prijs.

Pakket netjes en snel geleverd

Product, levering en levertijd boven verwachting.

Vlot en goed, kwaliteitsproduct. Klein puntje: op de website staat: Bezorgen vanaf 49.95 gratis, Toch moesten we € 12,50 kosten betalen. Niet veel voor eenzware buitentafel, maar het is niet duidelijk waarom.

In alles geweldig, alleen voor ons ver rijden

Super alles, vriendelijkheid, kennis, producten. Daardoor zeer tevreden. Alleen voor ons beetje ver rijden want je wil natuurlijk proef zitten en kijken of het wel kwaliteit is en dan is her via internet altijd afwachten. Meerdere dingen van het merk Qopps gekocht. Nogmaals dank Groet van een zeer tevreden klant

Prima site met goede prijzen

Makkelijke site

Gewoon goed, zoals het betaamd.

Duidelijk bestelproces, levering zoals gecommuniceerd en product zoals beschreven. Gewoon goed dus.

Correcte communicatie; bestelling uitgevoerd zoals afgesproken!

Goed afgehandeld! Vatbaar voor herhaling!

iets wat goed is moet je niet veranderen

het was snel en goed

Helder, snel en persoonlijk

De vuurtafel werd snel en met zorg geleverd. Het ontbreken van de hoes werd netjes opgelost.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel