Netjes, snel en verzorgd

Positief als er meerdere producten zijn die je besteld, worden deze in één keer geleverd. En niet dat ze 4 x voor de deur staan. Verder netjes ingepakt en snelle bezorging.

Supervoordelig en heel snel

Prettige site, ruime keuze, goede specificaties, zeer voordeling en erg vlot geleverd. Kan niet beter.

Very recommendend store

I'm very satisfied with my purchase. Well packaged product, fast delivery, and they even included a hand signed note and a little gift.

Niet zo positief

Ik ben gebeld voor een ontbrekende dop op mijn draaiplateau lazy susan. Geen probleem maar dat hij ook niet goed draait en herrie maakt als hij draait had ze er niet bij gezegd. Mvg Meggie

goede snelle levering.

Ik had iets besteld en had het binnen twee dagen in huis.

alles top

snel, scherpe prijs en persoonlijk telefoontje als antwoord op mijn vraag: goed ondernemerschap!

Prettige communicatie en afronding van de bestelling!

Snelle en positief verloop van de bestelling! Gaf een goed gevoel!

Perfecte afhandeling van mijn online bestelling!

De online bestelling opgehaald in de winkel in Volkel. Op geen enkel onderdeel problemen ervaren. Een makkelijke en overzichtelijke webshop en waarbij het bestellen en betalen geen enkele moeite kost. Verder ontvang je een keurige terugkoppeling over de status van de bestelling. En het ophalen van de bestelling in de winkel is vlot verlopen, met vriendelijke winkelmedewerkers. Wordt vaker gebruik van gemaakt, en dan m.n. over de gunstige prijs van de bestelling. Nergens goedkoper kunnen vinden!

Vlot geregeld en onbeschadigde levering

Artikel ondanks de afmetingen goed bruikbaar

Altijd uitsteken

Vlug en goed bezorgd

De levering ging snel en het artikel was goed verpakt!

Top!!

Fijne site; alles duidelijk, Snelle service, goede prijs!

Degelijk spul, snelle levering

We hebben diepvries bakjes besteld en deze waren van goede kwaliteit en de levering was snel.

Artikel snel geleverd

Alle.producten netjes en zoals omschreven. De levering was snel.

Zeer tevreden. Levering was met track &trace.

Heel goed, de bestelling wordt netjes afgeleverd.

Wij zijn geen internetbestellers maar toch bij Coppens een bankje via internet gekocht. De volgende dag de mail gelezen dat het geleverd zou worden die dag tussen 9:00 en 11:00 uur. Was wel even "schrikken" omdat het de dag na bestellen al geleverd werd. Het is netjes afgeleverd en ben hierover heel erg tevreden. Bedankt Coppens voor het nakomen van wat er gezegd wordt op de site. Hoor vaak van andere mensen dat ze vaak lang mogen wachten op hun bestelling, (niet bij jullie dus...).3 Groetjes Jose van Steenis

Supersnelle levering!

Besteld,volgendexdag in huis

Goed en snel

Uitstekende service

Bij het uitpakken van de parasol bleek de verf van de stang op 2 plekken eraf. Alsof hij al een keer gebruikt was. Na contact is er direct een nieuwe onderstok opgestuurd. Bedankt voor de goede service.

snel, goedkoop en vakkundig en keurig

snelle, goedkope en keurige service Coppens staat in mijn agenda, voor het geval dat wij iets nodig hebben. hartelijke groet uit Rotterdam

Goed op tijd ontvangen. Goed product

Zeer tevreden klant

Zeer mooie artikelen voor een aantrekkelijke prijs ,zorgvuldig verpakt en snelle verzending. Wordt bij vragen via mail snel en duidelijk gereageerd.Kan het iedereen aanraden.

Heel tevreden! 4 tuinstoelen en -kussens besteld. Binnen 48 uur in huis!

Snel, goed en goedkoop!

Snelle levering, goede prijzen, zelfs beter dan Bol.com met bepaalde producten. Eerste keer besteld, gaan we zeker terugkomen.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel