Hallo Addy, Dank voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over ons. Ik heb even in uw order gekeken en de correspondentie met u en ik zie dat u 2 artikelen heeft besteld. Een daarvan is wel volgens afspraak uitgeleverd, het andere bestelde artikel heeft ook geen leverdatum vermeld staan op de website. Ik zie dat u telefonisch contact met ons heeft opgenomen omdat u 1 artikel had ontvangen, maar het andere nog niet. We hebben dit uitgezocht en het bleek dat het andere artikel vertraging vanuit de fabrikant heeft. Bij dit artikel staat ook geen levertijd op de website vermeld omdat de levertijd hiervan vaak behoorlijk wisselt. Nadat wij u na ons telefonisch contact erop terug zijn gekomen met meer informatie en de exacte levertijd per email, heeft u niet meer gereageerd en vinden wij het jammer dat u via deze weg ons beoordeeld. Met vriendelijke groet, Michel | Team KluisStore.nl
Goedemorgen Dick, Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat de handleiding van de MasterLock 5426 sleutelkluis niet duidelijk is. MasterLock levert er inderdaad een niet geheel duidelijke handleiding bij. U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen voor hulp, wij hebben op onze site ook een eigen handleiding bij het product vermeld staan, deze is vele malen eenvoudiger en hiermee is het apparaat instellen geen moeilijke opgave meer. Indien u nog hulp wenst te ontvangen horen wij dit graag van u. Ook heb ik u alvast de gebruiksvriendelijke handleiding van onze website toegestuurd via de mail. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Michel | Team KluisStore.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.