Pluspunten
Snelle en correcte reacties bij vragen over producten. Een aanrader wat betreft `online kopen`!!!!
Pluspunten
-snelle respons op mijn email
Verbeterpunten- levertermijn, op 3/11 bestelling geplaatst, vandaag 14/11 nog niets ontvangen.
Pakketje is kwijt geraakt. Nieuwe kluis verstuurd en aangekomen. Probleem opgelost
nee heb ik niet
Pluspunten
Alles ging heel snel en correct. Kennis en vakmanschap kan ik niet beoordelen, omdat het apparaat kant en klaar is.
VerbeterpuntenOp zich geen verbeterpunten/tips. Sommige vragen zijn niet ingevuld, omdat in de praktijk zal moeten blijken of een en ander goed werkt. Eerst dan is ook nazorg en garantie te beoordelen.
Pluspunten
Mooie website, duidelijke communicatie
Pluspunten
Snelle afhandeling en zeer deskundig advies
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle behandeling van de bestelling
Pluspunten
Medenken met bestelling en telefonische afgestemming voor een beter, en sneller leverbaar, artikel. Tevens op verzoek met spoed bezorgd.
Pluspunten
Het bedrijf geeft vertrouwen.
VerbeterpuntenNee
neen
Pluspunten
Uitstekend geinformeerd voor een betere sleutelkluis en de mogelijkheid om dit eerst te zien samen met de geplande bestelling
Pluspunten
Goede communicatie, duidelijke website, prima betaal- en leverregelingen.
VerbeterpuntenDeze serviceniveau minimaal handhaven.
Pluspunten
goed product
Verbeterpuntennvt
Als online winkel doen wij onze uiterste best om de beste prijzen te realiseren voor zowel consument als zakelijke gebruiker. Als koper via internet kunt u makkelijk en snel producten en prijzen vergelijken. Daarna bepaalt u zelf waar en tegen welke prijs u bestelt. Als bedrijfspolicy hebben wij besloten om niet de officiële Nederlandse importeurs te omzeilen voor een lagere prijs. In eerste instantie lijkt dat interessant, maar wij zijn van mening dat een goede service net zo belangrijk is!
Pluspunten
direkt antwoord op telefoon of mail
Verbeterpuntennee
Graag gedaan! Wij zijn van mening dat een telefonisch contact altijd beter is als het gaat om advies omtrent kluizen en brandkasten. Ook afspraken maken over service en installatie werken nu eenmaal beter om direct met de klant telefonisch te overleggen. En natuurlijk ook veel persoonlijker. Ons nummer: 085 201 40 94. MVG, Martijn Zandvliet
Pluspunten
Goede en juiste afhandeling. Bij de tweede levering was er een miscommunicatie met de transporteur, maar dit is zeer naar tevredenheid snel en correct opgelost.
Pluspunten
snelheid en duidelijke website
Verbeterpuntennee