Dank voor uw beoordeling. Wij hebben dit nog een extra gecontroleerd en moeten u inderdaad gelijk geven. Er is een fout geslopen in de opgegeven inwendige afmetingen en inmiddels hebben wij deze op onze site gecorrigeerd. Als reeds telefonisch aangegeven kunnen wij een passend sleutelkluisje kosteloos aan u opsturen of de bestaande bestelling crediteren. Wij vernemen graag als u definitief heeft beslist. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisShop.be
Originele beoordeling