correct product

correct @

Niets op aan te merken, top!

Was eerlijk gezegd verwonderd dat daags na de bestelling en nog geen 24u later, de bestelde wapenkluis reeds werd geleverd.

Zeer vlugge respons, correcte levering.

Voor eerste contact zeer goed verlopen. Spijtig dat bij het product zeer weinig uitleg gegeven wordt qua werking.

Simpel in gebruik

mooi formaat.

Perfecte service

snel geleverd, degelijk verpakt, alles volgens omschrijving

Snel en correct.

Nadat ik een bestelling had geplaatst en er digitaal met de betaling iets was fout gelopen ben ik snel en correct voortgeholpen door de klantendienst. De levering is ook snel en correct gelopen zoals was afgesproken. Nogmaals mijn dank voor het prettige samenwerken met Kluisshop.

Zeer goede shop

Duidelijk, alles volgens afspraak en uitstekende klantenservice. Ga zo door!!

Frauduleuze praktijken! Niet te vertrouwen bij een probleem

Ik heb bij kluisshop een rozet besteld om een inbouwkluis voor onze nieuwe woning netjes af te dekken, op de site zie je een mooie rvs afdekkapje of rozet staan. Toen ik mijn bestelling aankreeg viel me op dat de rozet een zinken afdekplaat had met daarop afbeelding van een man met een pet op!!! Na voorleggen van dit probleem beweren die idioten dat dat hetgeen was wat ik besteld had!!! Vooraleer u hier een aankoop doet besef dan goed dat klachten gewoon aan de kant geschoven worden, u word bedrogen en als u wilt retourneren dient u dit naar een Hollands adres te doen wat bijna zo duur is als mijn aankoop! Conclusie, NOOIT Meer!! U heeft frauduleuze praktijken die u goed weet uit te buiten, het gaat mij niet om het geld maar principe, daarna sturen ze dat ik gelijk had, maar de arrogantie waarmee jullie reageerden tijdens de 1ste kennisgeving heeft me tot zo'n recensie doen schrijven. JULLIE BIEDEN ME DE JUISTE AAN ALS IK DEZE RECENSIE VERWIJDER? DOOFPOTOPERATIE NOEM IK DAT! JULLIE ZIJN IN ACTIE GESCHOTEN TOEN IK TEST AANKOOP ERBIJ GEHAALD HEB, DAT ZEGT GENOEG! ik wens jullie van kluisshop korte armpjes en zeeeer veel jeuk! Fraudeurs FY

perfect

goed en vriendelijk geholpen

Naar verwachting kluis ok

Ik dacht dat de levering tot na de voordeur was op begane grond. De mijne werd geleverd op de dorpel, voor de deur door iemand dat amper Nederlands kon.

goeie service

vlotte en stipte levering mooi artikel

Goede snelle afhandeling van de bestelling

Eenvoudig te bestellen en te betalen. Snelle levering. Goede productbeschrijving op de website.

Snel en goede prijs/kwaliteit

Correcte snelle levering.goede prijs/kwaliteit verhouding

uitstekend

Goede service en perfecte levering volgens afspraak.

Mijn kluisje werkte niet, maar werd onmiddellijk en zonder discussie vervangen door een nieuwe (werkende).

Snel en makkelijk besteld. Tevreden van de service.

Niks op aan te merken

Degelijk materiaal, goed verpakt, levering zoals aangegeven, voor 22u besteld effectief de dag erna in huis. Plaatsen ging vlot, heel simpel. Tevreden klant.

perfecte vlugge levering

perfecte vlugge levering

Zowel de prijzen alsook de service is TOP !

Uitstekende snelle levering en prima service dienst

Uitstekende snelle levering en prima + NA -service dienst!

Snelle levering. Voldoet aan verwachtingen.

Kan niet anders dan tevreden zijn

directe levering

onmiddelijke levering en gemakkelijk te installeren

Vlotte en degelijke afhandeling

Zeer aangename ervaring met de kluisshop. Enkel bij levering hebben ze de kluis achter het huis zomaar achtergelaten . Geen bericht gekregen wanneer ze gingen leveren en ze waren er al om 07u

goede service

Snel geleverd en goed product!

Vervaardigd uit degelijk materiaal

Heb het nog niet kunnen plaatsen. De keysafe is redelijk zwaar wat voor mij betekend dat het van degelijk materiaal is gemaakt. Enkel het afschermkapje is niet goed bevestigd wat ik ook al in de andere recensies had gelezen. Hoe je je eigen code moet instellen heb ik op YouTube gevonden en is dan ook vrij simpel om het in te stellen. Bij het draaien van de safe gaat de code weg wat ook de bedoeling ervan is maar niet naar de 4 nullen zoals in jullie filmpje. Wat er niet bij is, is het certificaat

Loenhoutseweg 16

2320 Hoogstraten