Zeer correct bedrijf!

Aangename samenwerking met kluisshop.be - afspraken worden correct en tijdig uitgevoerd! AANRADER

Duidelijke keuze via de site en correcte levering van een goed produkt

Zeer duidelijke site die mij toeliet, als privé persoon en onbekend in het vak, een duidelijke keuze te maken. De bestelling en verwerking verliep eenvoudig. De levering was correct (wel even een probleempje om van dat palletje af te geraken). Na controle leek alles geleverd. Wel een zeer summiere gebruiksaanwijzing vooral voor de instelling van de codes en het gebruik van de lijm.

Perfect!!

Perfecte service!!

Ok

Ok

Aanrader

Correct, snel en top prijs

Goede website voor bestelling, maar bij het transport liep het even mis, eindresultaat wel O.K

Bestelling en betaling is vlot verlopen. Tijdens het transport is het even fout gegaan. Goede opvolging en melding via mail door de transporteur. Het pak is met enige vertraging een paar dagen later correct afgeleverd.

Goede service,

Vlotte service

Prima ervaring

Enige opmerking die ik heb is als je vanaf jullie Nederlandse site linksboven op het logo klikt. Dan kom je op de Belgische site terecht. Daardoor heb ik per ongeluk op de Belgische site besteld.

perfect

snelle service ; veilige verpakking ; tot nog toe geen verborgen fouten.

niet geheet volgens wat belooft wordt

Voor 22u besteld en zou dan verzonden worden. Geen mail gehad dat het verzonden zou zijn, dus de andere dag geprobeerd te bellen maar op zaterdag is er niemand bereikbaar..... Op deze manier liep de planning niet zoals gehoopt. Uiteindelijk vanaf maandag normale proces begonnen en hebben we het dinsdag ontvangen. Voor de rest goed, enkel jammer dat het niet helemaal conform de toezeggingen zoals op de site staat gaat.

Perfect toestel

Schitterende, makkelijk begrijpbare handleiding en een erg nuttige tool.

Besteld en dag nadien geleverd

Goede service. Duidelijke handleiding. Snelle levering. Goede kwaliteit.

alles vlekkeloos verlopen

vlekkeloze afhandeling

Dit stevig kluisje is perfect voor het opbergen van een sleutel en is eenvoudig te monteren.

Het kluisje werd tijdig geleverd. Het kluisje is perfect voor het opbergen van een sleutel en is eenvoudig te monteren.

Het heeft allemaal wat lang geduurd. Voor het overige ok.

"Dit veld is verplicht" ..... niets is verplicht! Wij zijn Klant! Remember!

goed en snel

goed en snel verlopen echter wel veel mailtjes voor levering.

voordelig, kwaliteit en discreet

Mooie prijzen, goede kwaliteit zoals beloofd, discreet verpakt

Prima bedrijf, een aanrader

Zeer vlug en op de doorgegeven tijd geleverd, doe zo voort.

Prima kluis, snelle levering maar op foute adres

PostNL ging hier in de fout en leverde de kluis niet aan ons af. Wij zagen op de tracking dat het pakket zogenaamd geleverd was, maar er had niemand bij ons aangebeld. Wij waren nochtans gewoon thuis! De kluis is 24 uur zoek geweest. De buurman (met wie we niet zo'n goede verstandhouding hebben) kwam daags nadien gelukkig met een kruiwagen tot bij ons met het pakket. Wij hebben huisnummer 158B, maar PostNL zette de doos gewoon in de tuin bij hem op huisnummer 158A (omdat hij niet thuis was). Voor een aankoop van deze grootteorde zou toch een handtekening mogen worden gevraagd, vind ik. Dan had deze vergissing en de ermee gepaard gaande onzekerheid vermeden kunnen worden. Maar over de kluis zelf zijn we absoluut tevreden.

correcte informatie en correct geleverd

alles was naar de verwachtingen. Website mag iets dynamischer ingekleed worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer vriendelijk en behulpzaam. ik had eerst een verkeerde kluis besteld, zonder problemen hebben ze deze opgehaald en vervangen. super service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle opvolging en levering zoals afgesproken.

• Kennis & Vakmanschap

• Kennis & Vakmanschap