Slechte communicatie & afspraken niet nagekomen
Het begon allemaal zeer vriendelijk, er werd bijzonder snel een partner/installateur langs gestuurd om te kijken op welke wijze de kluis in kwestie kon geïnstalleerd worden. Een paar dagen na de afspraak nam ik opnieuw contact op met Martijn via de chat en stelde een bijkomende bemerking, nl dat het me opviel dat kluizen onder de 100 kilo niet onderworpen zijn aan de installatiemogelijkheden van de zwaardere kluizen, ik stelde deze vraag om een alternatief te hebben mocht de installatie van de zware kluis niet werken. Martijn reageert eerst 4 uren niet en begint vervolgens zijn eigen website tegen te spreken. Als ik dit in vraag stel wordt hij ronduit grof en onbeleefd (mij afpoeieren, mij grapjas noemen, mij Hollander noemen).
Bijkomend had ik met de partner afgesproken dat ik 2 offertes ging ontvangen: 1 voor de eerste verdieping (niet mijn voorkeur) en 1 voor de 2e verdieping (mijn absolute voorkeur). Martijn vindt het nodig om er maar 1 te maken en dan uiteraard voor verdieping 1, niet mijn voorkeur. Als ik hem daar op aanspreek, dan krijg ik als antwoord dat hij die afspraak niet met mij gemaakt heeft, kortom het is teveel om een 2e op te stellen en Martijn gooit dan maar zijn partner voor de leeuwen.
Voor alle duidelijkheid het gaat hier om een Grade II kluis, geen goedkope brol.
Resultaat is nu dat "vriendelijke" Martijn een klant kwijt is en een negatieve, maar waarheidsgetrouwe beoordeling heeft gekregen. Hopelijk leert Martijn hier iets uit. Ik ga op zoek naar een andere leverancier.