Dank voor uw beoordeling. Indien u niet tevreden bent over een aankoop dan kunt u deze retourneren. Wij adviseren altijd om te investeren in een gecertificeerde kluis. Hiermee bent u verzekerd van beste kwaliteit en wordt altijd degelijk verankeringsmateriaal meegeleverd. Het slot op een gecertificeerde kluis is (verplicht) ook gecertificeerd en bovendien zeer betrouwbaar. Het kost meer, maar u krijgt ook meer. In ons assortiment hebben wij ook simpele, ongecertificeerde kluizen. In een aantal toepassingen voldoen deze prima en is het niet nodig om te investeren in een duurdere kluis. Met vriendelijke groet, LIPS Brandkasten
Dank voor uw beoordeling. De kluis die u heeft aangekocht is een inbraakwerende kluis zonder brandwering. Dit is conform de specificaties vermeld op onze website. Indien u een verkeerde keuze heeft gemaakt dan is retouren of ruilen geen enkel probleem. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice zodat wij eea voor u kunnen regelen? Bij voorbaat dank. Klantenservice Lips Brandkasten