Filters

10

Uitstekend

De ervaring was zeer positief en de oplossing effectief in een zeer korte tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel geholpen

duidelijke afspraken, komt afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en op de afspraak

Had enkele vragen omtrent het product. Werd op een eerlijke en deskundige manier te woord gestaan. Gezien ik bestel vanuit België, waren er enige moeilijkheden Even een belletje en alles gelijk geregeld 2 dagen later alles keurig in huis

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Alles perfect geregeld. De klantservice zou 100% zijn als de discrete verpakking gewoon binnen het pakket zou vallen en je er niet extra voor zou moeten betalen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Redelijk goed

De brandkast is volgens de specificatie,maar de bevestiging materialen zijn slecht Vooral als in het weekend aan het werk bent Met de bevestiging

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

snelle service en goed product, super

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos bedrijf vanwege eigengereide werkgever zonder oog voor de klant, slechts eigen belang.

Op een vraag of klacht over een kluis wordt buitengewoon negatief gereageerd. Meedenken met de klant komt niet in zijn woordenboek voor. Dit bedrijf zou ik niemand aanbevelen. Het interesseert ze blijkbaar niks of een klant tevreden is.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte Rien, Dank voor uw beoordeling. Erg spijtig dat u zo negatief over ons oordeelt. Wij zijn eea nagegaan en uit onze correspondentie blijkt dat wij u direct en correct bent geïnformeerd. Het is ons daarom niet duidelijk waarom u zo ontevreden bent en zullen contact met u opnemen om mogelijke plooien glad te strijken. Met vriendelijke groet, Klantenservice LIPS Brandkasten

8

tevreden

Wij bestelden de brandkast s' middags om 17.00 uur en de volgende ochtend geleverd voor 10.00 uur. Belachelijk dat zoveel mensen 's nachts moeten werken om dit geregeld te krijgen. Zo snel hoeven wij onze bestelling niet in huis te hebben. Laten wij onze samenleving minder druk geven en minder stress. Het is niet normaal en ongezond om zo door te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kluis tegen prima prijs

Makkelijk gevonden, snel besteld en volgende dag geleverd. Prima model met voldoende ruimte

 • Aanbevelen? Ja
2

Goede bezorging, kwalitatief slecht product.

Goede bezorging snelle afhandeling. Kluis online besteld. Ziet er op de site stevig uit. Brandvertragend en ongeveer 1 uur inbraakveilig. ( ik schat zelf 5 a 10 minuten in ) Voor een kluis van 400 mag je niet heel veel verwachten, maar net iets meer dan dit, dat was wel prettig. 2 Pen sloten sluiten maar aan 1 zijde de kluis in. Dit maakt het een makkelijk te openen kluis. Heb zelf geen contact opgenomen met de klantenservice. Mijn eigen verantwoordelijkheid, had ik maar naar een fysieke winkel moeten gaan.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw beoordeling. Om met het laatste punt te beginnen. Wij hebben een fysieke winkel / showroom in Breda waar u al onze kluis kunt bekijken, voelen en proberen. Maar, nog belangrijker, waar wij vrijblijvend advies kunnen geven. De kluis die u heeft gekocht is primair een brandwerende kluis en is 1 uur brandwerend gecertificeerd conform de Zweedse norm NT Fire 017. Deze kluis is dus bedoelt om een brand buiten te houden en de temperatuur gedurende minimaal 1 uur onder de 175 graden Celsius te houden. Het buiten houden van een inbreker is iets anders en u heeft gelijk dat de kluis makkelijk open kan worden geforceerd. Maar dit is volstrekt normaal bij een kluis die (alleen) bescherming biedt tegen brand. Een ander onderdeel is dat het slot op een brandwerende kluis niet hoeft te voldoen aan een bepaalde norm. Feitelijk is het alleen maar een onderdeel om de kluis af te sluiten en ervoor te zorgen dat niet zo maar iedereen erin kan kijken. Ook sloten op een brandwerende kluis zijn eenvoudig te manipuleren. Had u maar contact met ons opgenomen dan hadden wij u de verschillen kunnen aangeven en welke kluis in uw geval met meest geschikt is. Dat is waar wij voor staan en wij vinden dat belangrijker dan zoveel mogelijk kluizen verkopen. Uw exacte situatie (wat u wilt opbergen en waartegen u wilt beschermen) is mijn onbekend, maar ik vermoed dat u de verkeerde kluis heeft gekocht. Wilt u contact met mij opnemen zodat ik u kan adviseren welke kluis beter past? Voor de geleverde kluis vinden we wel een oplossing. Met vriendelijke groet, Martijn van LIPS Brandkasten

10

Super

Snelle en nette levering

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede aankoop

Snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
8

alles is zoals verwacht

Besteld en de volgende dag geleverd. Plaatsing was makkelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Snel

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig snel geleverd

Ziet er goed uit het sleutelkaastje

 • Aanbevelen? Ja
8

Gemakkelijk in gebruik

Het kluisje is niets mis mee, wel bij de gebruiksaanwijzing, ik moest de standaard code 0000veranderen naar een persoonlijke code. Op het doosje stond een barcode hiermee zou ik de gebruiksaanwijzing kunnen openen, maar deze werkte niet op het laatst heb ik de lips fabriek in Breda gebeld en die hebben mij verder geholpen. Met die barcode opende je alleen een advertentie van een automerk, dit was niet goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en correcte backoffice

Er was wat verkeerd gegaan met de zending en kreeg geen levering. Zeer snel en correct geholpen en er werd met spoed een andere opgestuurd. Top geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

super

alles goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Handig sleutelkatje, lastig afleesbaar

Goed op te hangen en handig sleutelkastje voor een of twee sleutels. Enig nadeel dat ik tot nog toe kan noemen is dat de code 's avonds laat wel wat lastig afleesbaar is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering en uitstekende service

Brandkast bestelt omdat ik een sleutel kwijt was van de oude brandkast. Kreeg de brandkast binnen van Lips en op dezelfde dag werd mijn sleutel terug gevonden en was daardoor de brandkast niet meer nodig. Met klantenservice afgesproken dat de brandkast retour kon en heb dit ook gedaan en binnen twee dagen had ik mijn geld ook terug. Vandaar uitstekende service en klantbehandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Mooi product en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke webshop en snelle levering

Snelle levering en duidelijke webshop

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige kluis met juiste prijs/kwaliteit

Deze 15 inch laptop kluis biedt veel ruimte voor diverse laptops- Ipad, telefoons en vertrouwelijke dossiers. Ideaal in het kader van hybride werken om apparatuur en vertrouwelijke stukken veilig op te bergen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Hele goede advisering en perfecte uitvoering van het verwijderen van de oude kluis en het plaatsen van de nieuwe kluis.

 • Aanbevelen? Ja
6

prima op tijd geleverd, klopte. Alleen vervoersbedrijf klopte niet.

De vervoerder zette de kluis voor de voordeur, belde aan en rende weg voordat er open gedaan werd. Blokkeerde daarna de straat tot wanhoop van een aantal passanten. Geen reclame voor de zaak. Zaak beveel ik aan mits jullie stoppen met deze vervoerder!!! Triest verhaal.

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd