• Communicatie

Pluspunten

supersnelle levering

Een afgebroken betaling resulteert direct in een (onjuiste) "bestelling geannuleerd" email. Na een onmiddellijk daaropvolgende succesvolle betaling (van diezelfde bestelling) blijft het stil. Dat is verwarrend. Navraag resulteert overigens in een redelijk snel antwoord, dus dat is weer positief.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer gunstig geprijsd, Ze komen de levering afspraken na.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Fantastische service! Was niet tevreden met mijn aankoop. Heb deze zonder extra kosten kunnen terugzenden en heb een nieuwe bestelling zonder hernieuwde verzendkosten toegezonden gekregen. De meerprijs van 2 euro van deze bestelling is mij bovendien ook nog geschonken. Ik had de nieuwe zending op korte termijn nodig. Deze werd mij toegezonden nog voor ik de eerste zending geretourneerd had.

• Communicatie

Pluspunten

snel, goede opvolging via email, super

Pluspunten

Snelle levering. helaas eerste keer te kleine tas geleverd gekregen. ook deze was binnen 2 dagen omgeruild.

• Communicatie

Pluspunten

snel geleverd en producten voldoen prima. Was lastig om voor de iPhone 6+ een goede houder te vinden maar bij Shop4 hadden ze veel keuze. En de beide standaards voldoen prima, ook de dubbele voor op het dashboard.

Pluspunten

Bestelling past niet op fietsstuur doordat mijn stuur behoorlijk dikker is dan de houder, dus ik wil de bestelling graag retourneren. Tekst bij omschrijving aanvullen met dikte maten stuur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Betere voorraad, 3 tot 6 werkdagen levertijd?

• Communicatie

Pluspunten

Senl, duidelijk en accuraat

• Communicatie

Pluspunten

Gekochte iPad mini houder voldoet goed

De site geeft weinig mogelikhededn te beoordelen of de artikelen solide en praktisch zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Krijg ze snel aan de phone

Dhl levert slecht of niet... Al een week op mijn pakket aan het wachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke communicatie

Controleer of het te versturen pakket compleet is. Ik kreeg een doos die al eerder was opengemaakt en één onderdeel miste.

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering. netjes ingepakt

Pluspunten

Snel, goed, betrouwbaar

Niets

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijke supportdesk en meezoeken naar een oplossing

• Communicatie

Pluspunten

Ik had het verkeerde product, reactie snelheid is snel. Oplossings gericht is ook snel. Nieuw product is opgestuurd en die past gelukkig. Ben een tevreden klant! Top bedankt

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4houders.nl

Shop4houders.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.