snelheid en kwaliteit

binnen erg korte tijd had ik mijn bestelling thuis Prima hoesje voor weinig geld,.

Mooi hoesje, snel geleverd

Mooi handig hoesje, Magneet werkt goed, handig in gebruik

Prima kwaliteit en dito levering!!

Prima prijs / kwaliteit verhouding en keurig op tijd geleverd gekregen. Pas 's-avonds besteld en al de andere dag geleverd gekregen! Een volgende keer bestel ik weer hier!!

aangename kennismaking!

Na prettig telefoongesprek bestelling gedaan de volgende dag reeds goed verpakt geleverd en produkt van prima kwaliteit! Gaat zo door!

Snelle levering en mooi hoesje

Ik ben blij met het stevige en kleurrijke hoesje voor mijn nieuwe mobiele telefoon

Prima afhandeling

Kwaliteit van het hoesje moet nog blijken

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit, wellicht wat prijzig maar is het waard.

zeer tevreden,,snelle levering.

zeer tevreden en snelle levering.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Dat ook al gemeld in een reply en de eerste reactie die ik ontvang is een beoordelingsverzoek. Wat denken jullie zelf??

Mooi stevig hoesje, voordelig, snel geleverd.

Super product en levering

Levering een dag later dan gepland.

Ik heb tot nu pas een ding Gekocht. Bij u Dus kan nog niet een goede mening geven. Groet, Chris

Heel tevreden. Super sterk en stevig hoesje. Ziet er ook heel goed uit en past perfect!

Keurig volgens hetgeen wordt gezegd. Perfect.

Zoals de verwachting was..... Is het ook.

Helemaal tevreden

Een bundel gekocht, screenprotector en een hoesje voor de Samsung A50. Perfecte combinatie, telefoon weer veilig en dat voor minder dan 20 euro.

Mooi product en snel geleverd

Een bedrijf dat afspraken volledig nakomt.

Leuk hoesje, maar magneet te slap...

Jammerrrr, telefoon valt er steeds uit, al een andere toegestuurd gekregen, maar ook die werkt niet...

Ze zijn super goed en mooi

levering en verwerking retourzending, alles perfect en snel !

Jammer, dat de kleur van mijn hoesje in werkelijkheid donkerder uitvalt, anders had ik beslist 5 sterren gegeven ! Meteen een andere kleur besteld, alles prima en snel gegaan ! Ik ben super tevreden !

Snelle levering, goede producten

Site is makkelijk door te bladeren, alles wijst voor zich. Betalen gaat makkelijk, en je hebt je product snel in huis

Super winkel

Had zelf verkeerde hoesje besteld. Contact gehad gelijk reactie. Heb het hoesje zonder verdere kosten of problemen om kunnen ruilen.

Geweldig,mooi,snel!

Snel en betaalbaar

Mooi hoesje

Je hebt waar voor je geld het is een mooie hoesje. Ik heb de blauwe lederen. En netjes op tijd geleverd 👌

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.