geweldig

Beste , ik wil jullie bedanken voor de zeer vlotte service , nadat ik de verkeerde hoesje had besteld , had de medewerking meteen een nieuwe opgestuurd . Die kreeg ik de dag nadien in mijn brievenbus . hoesje is van TOP KWALITEIT dank je wel !!! Groetjes Niama

SNelle levering en het zag er zo uit zoals op de foto.kben zeer tevreden

Mijn hoesje keurig verpakt en netje de volgende dag zoals vermeld stond ontvangen. Hoesje wijkt iets af van kleur op de foto maar verder is hij precies wat je ziet op de overige foto's. Ben er zeer blij mee.

top

ikben zeker tevredenen is voor herhaling vatbaar vooral de servis is top

Snelle levering.

Snel geleverd en een goed product. Ik ben er zeer tevreden over. Mijn kleur en mijn patroon dan toch eindelijk gevonden. Genoeg keus dus. Ik beveel Shop4hoesjes.nl aan mijn vriendinnen aan.

Goed, snel en voordelig.

Hoesje besteld en niet goed gekeken. Heeft geen magneet sluiting. Foutje van mezelf.

Produkt voldoet aan de vraag. Snelle levering

Uitstekende service

Hoesje geleverd volgens afspraak. Prima product. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Snelle service, mooie hoesjes voor betaalbare prijs

Prima. Zeker voor herhaling vatbaar

perfect alles

tot in de puntjes en snel en zonder verzendkosten

Helemaal top!!

Ik ben helemaal tevreden

Betrouwbaar, gemakkelijk en snel

s' Avonds besteld en dag nadien in de bus, zonder problemen

Goede ervaring

Mijn hoesje was de dag na de bestelling bezorgd helaas beviel het hoesje niet maar zonder problemen terug gestuurd in de originele verpakking en mijn geld vlot weer terug gehad.

Elke keer weer

Paar keer wat besteld en altijd de volgende dag binnen en prijs kwaliteit mega.

Super goed, breed assortie en snel in huis

Bij Shop4hoesjes kom je snel en goed tot de juiste keuze van je nieuwe hoesje. Gemakkelijk te filteren zodat je snel door de bomen het bos ziet. En dan een kleine selectie overhoud om te kiezen. Gratis bezorgd en voor 23 besteld is de volgende dag in huis. Mooier kan het toch niet?

snel en goed

snelle en goede afhandeling zeer tevreden

Snelle levering!

Snelle levering, compleet en leuk telefoon hoesje!

Ben er zeer blij mee

Het zijn mooie hoesjes voor mijn mobiel.

Helemaal top

Alles ging precies zoals beloofd.

Zeer tevreden snelle levering. Binnen een dag.

Zeer te vreden. Snelle levering.

Uitstekend en gewoon goed

Snelle levering, volgende dag alweer in huis! Veel leuke en mooie hoesjes

Wat er is beloofd, krijg je!

Ruime keuze en vlotte bezorging, TOP!

Voldoet aan verwachtingen

Prima, snelle nette levering

Prima, snelle nette levering

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.