goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel op tijd geleverd

Zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat het hoesje zelf me tegenviel vanwege het zwarte deel waar je je telefoon inklemt. Koos niet voor niets een goudkleurig hoesje bij mijn goudkleurige telefoon. Als ik een foto had gezien van de zijkant, had ik dit hoesje niet besteld. Maar afgezien daarvan ben ik prima behandeld.

Foto's van de zijkant van hoesjes als dat relevant is i.v.m. kleur. Zichtbaar zwart plastic deel waar je tel. in klemt, i.p.v. doorzichtig wat ik verwacht had.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Snelle gratis bezorging.

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een verkeerd hoesje binnen gekregen, maar dit werd heel snel en goed opgelost. De verzending was heel erg snel en hele goede service. Heel erg blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zodra je de bestelling definitief gemaakt hebt ontvang je al een email ter bevestiging. Voorts wordt je voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling totdat deze bezorgd is. Hulde hiervoor.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

`s avonds besteld, volgende dag in huis. Veel sneller kan het niet.

Alleen een groter assortiment kan nog toedragen..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een prima service! Ik ontving een defect hoesje. Het werd zonder problemen in een dag vervangen door een nieuw exemplaar. Het email contact verloopt vlot en attent. Hulde!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestelde produkt goed van kwaliteit en snel bezorgd....dank je wel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede afhandeling.

Product schilfert af na 3 dagen gebruik...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service. Goede kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering groot aanbod.

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

De zeer snelle levering en gratis verzending zijn erg positieve punten! Daarnaast een snelle reactie per mail.

Bij mijn bestelling zijn wat zaken niet goed verlopen. Bij het bestellen wilde ik kiezen voor de combideal van hoesje met telefoonhouder. Na al mijn gegevens ingevuld te hebben, bleek de combideal opeens om onbekende redenen niet geleverd te kunnen worden. Vervolgens opnieuw begonnen met bestellen van enkel het hoesje. Ging voorspoedig en de volgende dag al bezorgd. Bij het openen bleek het om een totaal ander hoesje te gaan dan het product wat ik had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice waarna ik snel reactie kreeg over retourneren. Uiteindelijk erg veel werk gehad van een verkeerd geleverd product, nog steeds geen hoesje of houder en geen enkele compensatie van jullie kant. Jammer, ik heb inmiddels ergens anders besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging, goed kwaliteit van de product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Houden zo zowel kwalitatief als met leveren

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.