perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al eerder voor mijn vrouw bij jullie een hoesje aangeschaft. Eerst gekeken bij bol.com en zag dat jullie de leverancier zijn. Op jullie eigen site zie ik dat jullie helemaal geen verzendkosten berekenen. Geweldige service. Ruime keuze, makkelijk te navigeren. Vandaag besteld, en de volgende dag in huis. Jullie beloven dat en hebben dat waargemaakt.

Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kan tot 's avonds laat bestelling plaatsen, wordt de volgende dag geleverd ! Supersnelle service, overzichtelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bijzonder snelle levering op een zaterdag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je bestelling word snel geleverd

Bij mij was er iets niet goed gegaan in de administratie waardoor ik het pakketje 1 dag telaat kreeg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke/overzichtelijke site, groot assortiment, eenvoudige bestelprocedure. snelle afhandeling.

Ik heb mijn artikel op dinsdag om 16:30 uur besteld. Maw, het zou de volgende dag - woensdag - in de brievenbus moeten liggen. Het werd pas op vrijdag bezorgd. Ongetwijfeld zal de bezorgdienst hier een rol in spelen maar dan moet je op je site niet garanderen dat het bestelde de volgende dag in huis is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bijzonder vriendelijke en behulpzame klantenservice. Zonder enig probleem geholpen bij het ruilen van een verkeerd bestelde (mijn schuld) smartphone hoes. Klasse!!!

zou ik niet weten...

voldoende, een redelijke ervaring

rvbhjrvrssssn m jn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering, goedkoop en goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

N.v.t.

Niet nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had het verkeerde hoesje besteld, dit werd keurig opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb in totaal twee hoesjes besteld; Bij het eerste was er een probleem met het internet; Blijkbaar was de overschrijving op de rekening van Shop4 niet uitgevoerd. Tweede keer overschrijving uitgevoerd. Later bleek dat het te betalen bedrag twee keer was gestort op de rekening van Shop4. Heb telefonisch contact opgenomen en de volgende dag stond het teveel gestorte bedrag terug op mijn rekening!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel gevonden met Google, net zo snel kunnen bestellen, en, wordt bijna saai: net zo snel geleverd

1 Hoesje besteld, te weinig tot nu toe om verbeterpunten of tips hier te zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helpen je erg goed nadat je zelf een foutje hebt gemaakt bij invullen gegevens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service. Na fout van mijn kant snelle correctie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

men krijgt wat je besteld en op de afgesproken dag.

geen door gaan zo

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.