perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig verpakt en snel verstuurd.

handleiding bij screenprotector (of melding link naar instructiefilmpje) was handig geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede hoesjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service. constant op de hoogte gehouden toen ze bij Post.nl een storing hadden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere informatie op de website, een snelle en correctie levering en een goede kwaliteit telefoonhoesje!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen extra’s... shop online!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze , goede en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering. Het hoesje ziet eruit, zoals op internet te zien was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle service en levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lage prijs en goed product!

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Precies gevonden wat ik zocht voor een goede prijs (transparant telefoonhoesje met leuke print). Geen verzendkosten, super snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verkeerd hoesje besteld, dit gemeld bij de retourmelding, meteen nieuwe besteld was snel binnen, top

Als je aangeeft dat je wil retourneren zou het fijn zijn als het bestelnummer meteen overgenomen zou worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak. Product ziet er ook goed uit.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het geleverde voldeed aan de afbeelding en mijn kwaliteitseisen . Snelle levering, zoals toegezegd. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle levering

Iets minder tevreden over het telefoonhoesje. Er zit geen magneet op die hem dicht houdt.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.