perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en alles is in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had zelf een fout gemaakt en de verkeerde beschermfolie besteld (7 plus ipv 7). De medewerkster heeft echt perfect geholpen. Ze geeft me een antwoordnummer voor gratis retour zenden, stuurt alvast een nieuwe op zonder op de oude te wachten zodat ik niet lang hoef te wachten en de euro die de andere folie meer kost hoef ik niet te betalen. Kortom: top service.

Geen. Zo door blijven gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling conform afspraak snel in huis. Artikelen goed en netjes verpakt. Je kan zien dat er aandacht aan is besteed. Leuk extraatje: het poetsdoekje.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en goede service

geen opmerkingen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering!

Beter het product beschrijven. Vorig jaar heb ik ongeveer hetzelfde hoesje besteld voor hetzelfde bedrag. De kwaliteit verschilt enorm. Ik vind het bestelde hoesje heel slechte kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment. Goede service van Lotte van de klantenservice.

De doorverwijzing via de website naar de mogelijkheid te retourneren online werkt niet. Heb daardoor contact op moeten nemen met de klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Bij vergissing klant wordt niet moeilijk gedaan. Terugzending kosteloos.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd prima kwaliteit hoesje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, voldoende keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot, tot laat bestellen volgende dag thuis, goeie prijs/kwaliteits verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel tevreden.Je kunt tot laat bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis. Alles goed gegaan.

Die heb ik niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, prima prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,mooi hoesje voor een redelijke prijs.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service Goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed service heb de verkeerde binnen gekregen naar 1 telefoontje was het geregeld binnen 2 dagen een Nw ! Echt een aanrader Thx

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima lever datum en de kwaliteit is goed!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.