gewoon goed, zoals het hoort

site is duidelijk, bestellen gaat gewoon, bezorging is vlot, niks op aan te merken

Snelle bezorging.

Alles is zeer duidelijk en volgens afspraak..

Goed assortiment en bestelling keurig volgens afspraak geleverd..

Gewoon goed

Goede kwaliteit Doen wat ze beloven, binnen termijn wat ze beloven, leveren wat ze aanbieden. Gewoon goed dus!

Tweede goede ervaring

Snelle levering en mooi, degelijk hoesje, net als voor mijn vorige GSM. Een aanrader !

Leuke hoesjes. Super goede en snelle bezorging. Top

Tweede goede ervaring in vijf jaar

Begrijpelijke en toegankelijke website. Vervolgprocedure duidelijk. Track en trace tijdig, duidelijk en klopt

Retoer ?

SBE531871-1 - nog geen terugbetaling ontvangen.

Geweldig bedrijf.

Perfect geholpen toen ik de kleur viel tegen vallen ,werd direct een andere gestuurd en de oude mocht ik houden omdat deze uit de collectie ging.

Mooie hoesje met handige opruimvakjes voor pasjes e.d

mooie zomerse kleur hoesje. met koord om hem vast te houden. ruime opberg mogelijkheden.

geweldig

snel geleverd goede kwaliteit tot nu toe

Tevreden

Ruime keus en supersnel thuis bezorgd!

Zeer tevreden!

Prima spullen en de volgende dag geleverd....kan niet beter!

Snel geleverd en gratis geleverd

Een goede ervaring

Goede en snelle service

Mijn hoesje kwam op tijd maar paste in eerste instantie niet. Via WhatsApp contact opgenomen en na snelle en vriendelijke hulp werd er een nieuw hoesje opgestuurd. Deze heb ik ook snel gekregen en paste wel. Snel - vriendelijk - betrouwbaar Ben erg tevreden

Alles is ok

Levertijd ok

Zeer goede kwaliteit hoesjes Zeer snelle levering

Snelheid

Hoesjes passen uitstekend op de Nokia 4.2en 5.4

formidabel

erg goed geholpen en ondersteund bij het aanschaffen van een passend hoesje voor mijn telefoon.

Geweldig alles volgens afspraak

Gewoon top inclusief de bezorging

Goede hoesjes en snel geleverd

Ik ben erg blij met de hoesjes. Zevpassen perfect en de kleur was precies zoals op de foto.

Goed en snel

Goede kwaliteit heel snel in huis binnen 1dag

Voldoet aan de wensen.

Prima webshop!

Ik had voor mijn nieuwe IPhone een hoesje besteld bij een andere webshop. Die beviel niet, dus ik heb 's avonds laat een nieuw hoesje besteld bij Shop4hoesjes.nl, die was de volgende dag binnen.

Heel tevreden snelle service

Snelle service ‘avonds besteld volgende dag in huis

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.