Super! Prijs/ kwaliteit dik ok!

Goede service!

Topproducten met goeie bescherming tegen vallen!

Top++

Uitstekend !

Goed spul, goed verpakt, snelle levering.

Ik bestel altijd via shop4. Vind het een toptitels en altijd snel geleverd...

Heel goed.

Heel goed; alleen kun je het beloven dat het de volgende dag bezorgd wordt? Kreeg het de dag erna.ook goed.

Super tevreden

Eerste hoesje paste niet,wilde ik terug sturen, maar dat hoefde niet,want deze gingen uit de collectie. Kreeg ook mn geld er voor terug. Dit nog nooit ergens meegemaakt. Echt top. Ander hoesje besteld, en zeer snel, binnen. Top zaak,ga zo door.

Een top bedrijf

Mijn bestelling prima geregeld. Hoefde niet zo lang te wachten dat was super.

prachtig handig mooi hoesje voor mijn mobiel

Snelle levering. Mooi product, goede prijs kwaliteit verhouding. Het product is precies zo als op de site. Fijn materiaal. Helemaal happy!

Tevreden

Geleverd zoals beloofd de volgende dag, en product was zoals verwacht.

Prima, voldoet geheel aan verwachting

Ik had een soortgelijk hoesje dat aan vervanging toe was na ruim 3 jaar intensief gebruik. Ik weet dus wat ik gekocht heb. Zeer tevreden over dit hoesje

Tevreden

Goede kwaliteit voor een klein prijsje.

Voldeed aan alle verwachtingen!!

s’Avonds besteld en volgende dag netjes thuisbezorgd!

Vlotte en correctie afhandeling van de bestelling

Duidelijk en een goeie communicatie via de chat

Voldoet volledig aan verwachting

Perfect passend, extra handig om eveneens je paspoort/rijbewijs veilig in op te bergen, eenvoudige magnetische sluiting, stijlvol en vooral: stevig. De eenvoud maakt het in dit geval een erg goed artikel.

Goede producten, die niet duur zijn en niet snel kapot gaan.

Zie de zin hierboven.

Zeer tevreden!!!

Hoesje volgende dag al binnen. Netjes per mail geïnformeerd. Top allemaal!!!

Goed verlopen

Snelle levering van een kwalitatief product. Keuze uit betaling is perfect.

super snelle levering

super snelle levering, blij mee!!!

Top in één woord!

Ik had een hoesje besteld, kwam al snel binnen, bleek dat ik zelf een foutief hoesje had besteld. Via de app kreeg ik een link met de hoesjes die geschikt zijn voor mijn telefoon. Ik heb een andere uitgezocht en die was binnen twee dagen binnen. Ik vroeg hoe ik het verkeerd bestelde hoesje kon retouneren, was het antwoord hou het maar ,misschien kan je er iemand anders blij mee maken. Wat een service!!! Ik heb het hoesje aan een goed doel gegeven.

Heb niets ontvangen wacht nog steeds....balen

Heb niets ontvangen

Тор service

Zeer tevreden met mijn nieuwe hoesje.Goede kwaliteit en prijs .Snelle levering.

Wit hoesje besteld, doorzichtig gekregen:(

Idem

super

heel snel bezorgd

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.