Snel in huis! Uitstekende kwaliteit hoesje

Mooi hoesje, levering naar wens, leuke prijs!

Goede prijs kwaliteit!

Leuke hoesjes, weer eens iets anders! Printjes gecombineerd met effe kleuren. Met of zonder rits... ruime keuze. Magneet om telefoon in het hoesje te plaatsen voldoende krachtig. Magneet in flapje om telefoon te sluiten, laat snel los. Had krachtiger gekund! Verder tevreden over mijn nieuwe hoesjes! Top geregeld en super snel in huis.

super

Heel snel geleverd en heel mooie kwaliteit

Uitstekend, zoals het hoort

Goede website, snel geleverd, goed verpakt.

Na probleem met sreensaver, en geuitte klant, zonder probleem nieuwe gestuurd, top.

Snelle verzending ,

Ziet er uit zoals op foto,geen kleurafwijking ,netjes

Prima zoals verwacht

Binnen 24 uur geleverd

Vlugge levering vrijdag besteld en zaterdag al ontvangen,

Super goed ik beveel het aan iedereen super blij,,

Snelle levering en mooi hoesje.

Ben heel goed geïnformeerd en geholpen.

Supersnel in huis,prima hoesjes

Prima in orde

Snelle bezorging, snelle betaling, goede omschrijving

Duidelijke website, aantrekkelijke prijs en vlotte levering.

super snel en helemaal ok !

idem

Hoesje is mooi en chique. Ben er blij mee, en kwaliteit is goed en prijs ook.

Geweldig!

Onlangs een mooie roze telefoonhoesje gekocht. Super snelle aflevering. Vandaag besteld en morgen in huis! Artikel was zorgvuldig verpakt. Ik ben er heel blij mee. Op naar de volgende bestelling!!!

Snelle en goede webshop!

Uitstekend materiaal, goede omschrijvingen bij de foto's, en een supersnelle levering!

Supersnel

Dinsdagavond besteld, woensdagochtend in huis!!!!!

Tevreden

Zeer tevreden over de geleverde diensten

Gewoon

Gewoon goede en snelle service. Kwaliteit prijs verhouding dik in orde.

Geweldige service en super snel!

Ik had zelf een verkeerd model besteld, dit kon ik heel gemakkelijk gratis retourneren en omruilen voor het juiste product. Echt super goede service!

Goeie service

Goeie service

Snelle levering En dik tevreden mooie hoesjes

Goede en snelle service

Hoesjes voor de note 8 zijn dun gezaaid. Bij shop4nl echter voldoende keuze en goed beschreven.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.