Prima ervaring

Prima ervaring met Shop4hoesjes. Veel producten om uit te kiezen. Verzending verliep prima.

Uitstekend in alles.

Goede site maakt belofte waar snelevering ja alles zeer goed ook wel het belangrijkste de prijs

Super klantvriendelijk

Hoesje dat ik besteld had, was niet helemaal naar wens, zaten vlekken op. Dus ik wilde het hoesje retour sturen en een andere kleur bestellen. Ik kreeg direct reactie dat ze het heel vervelend voor me vonden, ik een andere kon uitzoeken en dat ik het m eerste hoesje niet retour hoefde te sturen. Top service!!

Super snelle levering en prima product

Super snelle levering, product zoals beloofd

Leveren zoals ze zeggen

Op tijd geleverd en product voldoet aan de verwachting

top

snel en netjes

Mooi hoesje, voor deze prijs

Snel en correct Mooi hoesje zeer waard voor het geld

Top hoesje.

Snelle levering en een mooi hoesje. Voldoet helemaal naar mijn verwachting!

De service was zeer positief en snel. Menig bedrijf kan zich hier een voorbeeld aan nemen. Kan het aanraden. Top

Goede en snelle levering; netjes verpakt!

Gewoon goed! Niets op aan te merken!!

Redelijk tevreden

Ik had op vrijdag ruim optijd mijn bestelling gedaan en kreeg dan ook een bevestigingsmail waarin stond dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd zou worden, door de brievenbus. Helaas was dit niet waar en kreeg ik mijn bestelling pas op dinsdag, nét voordat ik mijn nieuwe telefoon zou ontvangen. Het bestelde hoesje is leuk en voldoet aan de verwachtingen. Maar de screenprotector is verschrikkelijk. Sommige toetsen werken gewoonweg niet, dus die heb ik er zojuist afgehaald en kan de komo in.

Uitstekend volgende dag binnen

Direct geleverd, goed artikel

TOP-ervaring

Een woord: TOP-ervaring

Snelle verzending, goede kwaliteit, aanrader!

Super goed hoesje!

Ik had mijn hoesje zaterdag avond besteld en ik kreeg het dinsdag. Het was verpakt in een mooie verpakking. Ik had het hoesje direct uitgepakt en geprobeerd op mijn gsm. Eerst leek het een beetje klein maar het past perfect! Ik ben echt zeer blij met dit hoesje & het was maar 10 euro!!

Uitstekemd

Goede service en snel geleverd

Mooi hoesje snelle ontvangst en door de brievenbus. Das een pre!

Goede service, goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik heb hier al eerder een hoesje voor mijn telefoon besteldt, en dat blijf ik zeker doen, Het hoesje ziet precies eruit als afgebeeld op de site, Ik ben heel tevreden!

Top hoesje

Snelle levering en top kwaliteit hoesje.

snel en correct

Op de site ook makkelijk te vinden wat je zoekt☺ Snel geleverd en dat in deze tijd!

Goede en snelle service. Mijn complimenten

Snelle service en afhandeling

's Avonds besteld en 's morgens binnen. Was niet het goede produkt, buiten de schuld van Shop4. Gaven alle medewerking tot retourneren.

Snelle en goed communicatie . Duurde iets langer kreeg gelijk mail met excuses.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.