Nog niet helemaal

Ik heb nog niets ontvangen

uitstekend

ik had per ongeluk verkeerde hoesje besteld, Na ontvangst heb ik gebeld met een hele vriendelijke dame die me uitgelegd heeft wat te doen; hoe dit terug te sturen en eventueel een ander hoesje uit te zoeken! Meteen een retour bon geregeld en de volgende dag lag mijn mooie vlinderhoesje al in de brievenbus! Factuur aangepast en wordt verrekend. Prima service!

Raymond

Dik tevreden snel binge telefoon hoesje pas ook

Mooi en degelijk

Vorige hoesje (ook nieuw,andere shop) bleek te groot voor de mobiele,kwaliteit matig. Deze van Shop4 past perfect,is stevig én past qua look bij de hoes van mijn TabA7 (ook van Shop4). Een tevreden klant dus.

hele snelle service voor een betaalbare prijs..alles netjes verpakt dik tevreden.. snel geleverd alleen door post.nl een dag te laat

Geel goed

Het is een goed hoesje en ja

Perfecte snelle levering

Snelle en correcte levering tegen een concurrerende prijs

Uitstekende service en snelle levering!

Een mooi telefoonhoesje en een leuke selfiestick besteld. Mijn bestelling achteraf aanpassen was geen enkel probleem. Een hele snelle levering zorgde er daarna voor dat ik de producten vlot in huis had. .

Zoals verwacht

Het pakketje was 1 dag later dan verwacht maar geen probleem was gewoon goed.

Levering oké maar screenprotector waardeloos

Heb een screenprotector voor mijn mi 10T pro besteld maar dat ding is waardeloos. Ten eerste, alcohol doekje was droog maar na goed ontvetten de protector aangebracht, maar langs de zijkanten allemaal luchtbellen, deze kreeg ik er ondanks dat ik deze goed aandrukte niet uit, dus zeer slechte hechting. Heb de protector weer verwijderd.

Alles keurig geregeld

Erg tevreden over Shop4hoesjes. Veel keus en voordelig en snel geleverd.

Snelle en goed verzorgde levering!

Snelle levering, goed verzorgde producten en fijne levering!

Moo gsm hoesje Snelle levering en goede kwaliteit

Heel snel geleverd. Prima in orde

Ondanks drukte bij PostNL door de coronacrisis lag het hoesje toch al na twee dagen op de mat.

Heel goed hoesje

Mij hoesje is heel goed

mooi

Prachtig hoesje en past perfect.

Eindelijk het hoesje gevonden voor mijn iPhone 12 mini, dat ik graag wilde hebben. Ondanks de drukte bij de bezorgers, had ik het hoesje binnen een paar dagen in de brievenbus. Perfect. Ik ben zeer tevreden.

Mooi fijn hoesje supersnel ontvangen

Goede hoes!

Gewoon goed

Zoals altijd, alles probleemloos verlopen. De levering was iets later door de omstandigheden, maar dat was keurig aangegeven. Zeer tevreden

Telefoonhoesje voor mijn Oppo Reno Z besteld, snel binnen en mooier in het echt dan ik voor ogen had

Snelle levering, prima product

Snelle levering en prima product

Een snelle en perfecte levering

Snelle levering, prima dus.

Wat ik al eerder opgenoemd heb.

Zeer toegankelijke klantendienst

Het hoesje dat ik bestelde werd de volgende dag al bezorgd, alleen, ik had zelf het verkeerd huisnummer ingevuld. Stom, natuurlijk. De bestelling werd retour gezonden en ik nam contact op via mail met de klantendienst op zondagavond. Maandagvoormiddag kreeg ik een mailtje terug dat een foutje kon gebeuren en dat er een nieuw hoesje werd opgestuurd. Door het vriesweer kwam het pas 3 dagen later toe, maar ik ben supertevreden over de service en de reactie op mijn mailtje. Dankjewel!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.