Bijna mooier dan op de foto

Netjes bezorgd. Prima kwaliteit case.

medewerking over terugzending en terug betaling

mocht het terug sturen en direct het geld retour gekregen

Goed product, snelle levering, niet duur

Telefoon hoesje snel gevonden op internet, prima kwaliteit precies wat ik zocht, niet duur en ondanks sneeuw problemen voor bezorging snel in huis. Gewoon goed dus ik hou de site bij de hand voor producten die ik wil bestellen

Uitstekend en snel

Top heel blij mee

Alles prima gegaan!

Bestelling geplaatst en direct ontvangst bevestiging! Prima! Ik heb me wel afgevraagd waarom ik wel 12 appjes kreeg dat de bestelling onderweg was. Allemaal dezelfde...

Geweldige klantenservice!

Ik had perongeluk, door mijn eigen fout, 2 verkeerde hoesjes besteld. En ik deed een aanvraag om ze te retourneren. Ze storte zo snel mogelijk al het geld terug EN ik hoefde de hoesjes niet te retourneren. Super snelle en aardige klantenservice!

heel leuk en kwaliteitsvol hoesje!

Ik heb heel lang gezocht aangezien mijn telefoon zeer weinig keuze gaf in hoesjes. Toen ik dit hoesje zag was ik meteen verkocht! Het is zoals het uitziet op de foto, mooi, kwaliteitsvol, levering in 1 dag!

Goede kwaliteit, snelle bezorging en uitstekende communicatie!

Voor het eerst besteld bij deze site en ben zeer tevreden!

Snelle levering en gemakkelijke betaling

Blij

Precies het hoesje wat stond afgebeeld. Makkelijk om bestelling te plaatsen, duidelijk wanneer het zou komen en snelle levering. Top !!

Buitengewoon klantvriendelijk

De communicatie en snelle toezending van het bestelde item was uitstekend. Helaas was de bestelde cover te klein voor mijn i-phone en dus onbruikbaar. Men nam vervolgens zelf met mij contact op en gaf ruiterlijk de fout toe. Shop4hoesjes stuurde vervolgens een goed hoesje toe en retourneerde het teveel betaalde. Dat ging allemaal heel snel. Compliment voor deze buitengewone klantvriendelijkheid.

Prima service!

Het door mij bestelde hoesje past niet op mijn telefoon. Een passend exemplaar is niet te leveren. Zonder problemen werd het aankoopbedrag terug gestort en mocht ik het hoesje houden. Prima service dus.

Product is zoals verwacht.

Keurig de volgende dag geleverd .

Een hoesje gekocht voor Samsung s10 plus, helaas bij betere inspectie zag ik dat het niet goed gelijmd was echter kan het bedrijf hier niets aan doen en de service was top. Hoesje is functioneel,dat was het voornaamste.

Super hoesje

Overzichtelijke site en snelle levering.

Uitgebreide keuze en super snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb een super mooi en stevig hoesje ontvangen. Het beschermglaasje was super makkelijk aan te brengen en past perfect.

Het is heel mooi

Ik bestel nooit via internet was mijn eerste keer ben bang voor ********** Wat jullie beloofd had ook gedaan dat de volgende thuis Bedankt

tijdige en prima levering

tijdige en prima levering

Supersnelle levering geen gedoe met ruilen.

Fijn klantvriendelijk en accuraat bedrijf. Doen wat ze zeggen.

dit is helemaal geen hoesje

zeer ontevreden mee Het is helemaal geen hoesje ,alleen een vlak plastic plaatje voor de onderkant van de telefoon ,ik zou dan ook graag het aankoopbedrag terug ontvangen

Super!!

Snel besteld, direct geleverd, en product helemaal naar mijn zin.

Il ben zeer tevreden met de product kwaliteit & services

Ja ik ben tevreden met de Product kwaliteit & services zoals de beloof in hun website & heel gemakelijk de producteen vinden

Snel geleverd en precies wat ik had besteld. Heel blij mee!

Goed en vertrouwd bedrijf

Makkelijke site, snelle gratis levering en goede communicatie mogelijkheden

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.