goede service, goed behandeld

Koppel bankoverschrijvingen gelijk met iDeal betalingen , zodat de klant niet 4 dagen hoeft te wachten op de aflevering. Hoewel de bankoverschrijving per internetbankieren werd uitgevoerd tegelijk met de bestelling, duurde het toch 4 dagen . Internet bankieren is net zo snel als iDeal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelservice, goede kwaliteit .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site Bestelling te voldoen via afterpay Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte levering van het hoesje

de achterkant van het hoesje laat al binnen een week los. Vind de prijs kwaliteit dan niet helemaal correct.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het pakketje was er snel

Helaas was mijn bestelde hoesje beschadigd. Verder is het een mooi stevig hoesje. Ik heb echter geen contact opgenomen omdat ik de volgende ochtend op vakantie ging en niet weg wilde met een telefoon ZONDER hoesje. En bij terugkomst van de vakantie is hij dus al gebruikt. Tip kijk de bestelling na voor verzending dan is deze klant HELEMAAL tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijk website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle prima levering. Goede prijs-kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie reageren snel en positief. ツ

Betere foto's zodat je kunt zien hoe het gemaakt is in detail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn hoesje was te klein, en kon hem terugsturen en een nieuwe ontvangen zonder problemen. Op de mails die ik daarover heb gestuurd kreeg ik snel antwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goedkoop en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klacht over een klein defect werd meteen opgelost door nieuw exemplaar te sturen. Prima service.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.