super snelle levering

Volgens mij 's avonds besteld en de volgende dag in huis.

Ik had een glasplaatje binnen gekregen die al kapot was. Ik had jullie gebeld en ik had toen de volgende dag alweer een nieuwe binnen. Top!!

Levert naar verwachting

Ik had een leuk telefoonhoesje nodig voor mijn Samsung Galaxy s20 Ultra, omdat ik me toch irriteerde aan het standaard telefoonhoesje van Samsung. Daarom wilde ik vrijwel direct een nieuwe en die heb ik gevonden bij Shop4hoesjes.nl. Na de bestelling te hebben geplaatst volgt er direct een e-mail met daarin de bevestiging van de bestelling en een dag later was deze in huis. Prima service, prima hoesje en ben er blij mee!

Snel en goed

Netjes en snel bezorgd

Bestelling En levering correct naar tevredenheid uitgevoerd

Bestelling En levering was voortreffelijk geregeld

's Avonds besteld en de andere dag bezorgd!

Een heel praktisch en mooi hoesje voor mijn Samsung Galaxy A5 (2017).

ziet er mooi uit

ik verwacht niet veel van een telefoon hoesje.maar deze ziet er goed uit en hoop het ook zo blijft.

voldoet helemaal aan mijn eisen. Echt top

Artikel 's avonds 21.00 uur besteld, volgende dag in huis.e

Zeer tevreden over de service!

Helemaal top!

Mooi hoesje, nog mooier dan op de foto, fijne kwaliteit, is al het derde hoesje hiervandaan. En binnen 24 uur na bestellen zat mijn telefoon er al in! Geweldig, dikke tien!

prima ervaring

alles gegaan zoals beloofd

Super snelle levering

Hoesje ene dag besteld en andere dag via post in huis. Sneller kan niet!!! Een hoesje heb ik verkeerd besteld en kreeg hiervoor meteen een retourlabel gemaild zodat ik het hoesje kosteloos terug kon sturen. Super geregeld.

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Mooi en goed

Goede service, ruime keus en snelle levering

perfect

geweldig

Ik werd prima behandeld.aan de telefoon En snelle levering en ruiling . En snel geld retour en nieuw hoesje weer binnen

top

De bestelde hoesjes zijn van goede kwaliteit en snel geleverd.

Veel keuze in hoesjes voor elke telefoon. Wordt snel verzonden. Ben erg blij met mijn hoesje. Hij is erg praktisch, stevig en van goede kwaliteit.

Uitstekend!

Heel mooi hoesje,en sluit goed,mooie kleur!

Snelle en. Correcte levering

Snelle en correcte levering

Mooi hoesje, goede prijs en snelle levering.

Wil graag nog vaker bestellen.

Snelle levering en een mooi hoesje

Snel , gratis geleverd .

Mooi hoesje

supersnelle levering en perfecte pasvorm

om 23 uur besteld, om 12 uur geleverd

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.