zeer snel en goed en netjes geleverd

SNEL, GOED VERPAKT EN NETJES AFGELEVERD. Aanbevolen !!

Snelle nette levering en goed hoesje

Snel en makkelijk besteld, keurige levering en goede kwaliteit hoesje

Prima bedrijf!

Na eerst tot volle tevredenheid een tablethoes te hebben ontvangen ook een telefoonhoesje besteld. Bleek helaas niet naar mijn zin dus even gebeld. Tot mijn verrassing werd mij verteld dat ik het niet terug hoefde te sturen omdat het uit de collectie ging. De andere dag lag het gewenste hoesje in de brievenbus. En alles heel goed verpakt verzonden. Shop4hoesjes ern prima webshop!

Prima levering

Levering van het bestelde product ging gewoon goed

Op tijd bestelling binnen, goed verpakt, goed produkt

Top hoesje

Keurig hoesje / portomonee. Mooie kwaliteit en volgende dag in huis. En goede service qua (verkeerd bestelde retour)

GOed qua hoesje en bestelling. NIet goed voor het beschermingsplaatje

Op zich qua bestelling en levering prima. Hoesje is ook goed. Echter het plaatje voor op de telefoon is niks waard. Is al weer stuk!

Ik ben er blij mee,

Tevreden

Snelle levering, artikel was zeer goed verpakt en voldoet prima.

perfect

is zoals verwacht

goed hoesje enkel waar de stekker om op te laden in moet had iets groter mogen zijn

Eenvoudig bestellen en snelle levering

De leuke telefoonhoesjes zijn eenvoudig te bestellen via de overzichtelijke site. Snelle levering.

Super snelle levering en netjes verpakt. Het voldoet helemaal aan mijn eisen :)

Wat een gave telefoonhoes!

Een mooi uitzient mapje met ruimte voor pasjes en een aparte bescherming voor de telefoon, daarbij nog een ritsvakje voor muntgeld en een leuk draagriempje! Helemaal leuk. Ook heel snel geleverd!

Puik!

Prima product, snelle levering.

Zeer goede service

Aangezien ik niet op de afgesproken dag mijn hoesje ontving, hier een melding van gemaakt. Ik kreeg meteen een reactie terug. Er zou direct wederom een hoesje opgestuurd worden. Mag dat ik de dag daarop 2 hoesjes op mijn deurmat vielen. Natuurlijk 1 teruggestuurd. Hoesje ziet er goed uit. Geweldige service!

Goed hoesje!

goed hoesje!

Probleemloos geregeld

Kwaliteit is goed en levering snel.

Kwaliteit en levering is uitstekend.

Prima, behalve dat het 2 dagen langer duurde voor ik de bestelling in huis had

Waarschijnlijk een vertraging bij PostNL

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed productie en kwaliteit

Geweldig en op tijd

goed artikel op tijd binnen 2 dagen

gewoon goed.

superfijne en snelle service

Uit het ruime assortiment een keuze gemaakt en een dag later kon ik mijn nieuwe Samsung S10 plus al voorzien van een hoesje...

Het is mooi en snel geleverd

Mooi hoesje

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.