perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus en voor 21:30 besteld, volgende dag in huis. Echt fantastisch.

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,ik gebruik mijn telefoon hoesje nu ongeveer 2 weken maar hij gaat nu al stuk erg jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en snelle afhandeling van mijn retour gezonden product. Product was precies zoals verwacht en paste perfect.

Product beschrijving van hoesje klopte niet bij aankomst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reageren snel, geven goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering was binnen een dag bij mij!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben niet snel te overtuigen, maar hun service stak er écht wel bovenuit als ik deze vergelijk met andere websites waarop ik reeds hoesjes bestelde in het verleden. Ik kocht gisteren mijn gsm hoesje aan en vandaag stak het al in mijn bus (ik woon in België). Bij andere sites moet ik vaak een aantal dagen wachten, maar hun snelle service heeft me aangenaam verrast! Het gsm hoesje zelf (book case iphone 6) is van goede kwaliteit. Ze hielden je ook nauwkeurig op de hoogte waar je pakje zich bevond. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.

Ik heb geen negatieve punten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestelling vlug en kwalitatief afgehandeld

zeer slecht, onaanvaardbaar

als iemand iets bvesteld geef ze dan wat ze bestellen. en niet beschadigt wat bij mij wel zo was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, supersnelle verzending.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site

Ik vond de levering lang duren. En het pakketje slordig ingepakt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

AfterPay Snelle service

AfterPay hoeft niet betalend te zijn Telefoonhoesje is fragiel. Kan er geruild worden?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus , goede prijs en kwaliteit en een snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzending en ik word goed op de hoogte gebracht van de status van het pakketje.

Beter bekijken naar de artikelen die je verkoopt. Oordelen of ze wel van kwaliteit zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vragen

Rekening direct bij product of in orde bevestiging plaatsen. Verder prima!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke producten met als pluspunt aankaarten van screenprotectoren bij het maken van een bestelling. Hardcase voor mijn Samsung S6 ziet er goed uit. Glazen screenprotector had iets groter mogen zijn zodat deze het hele scherm bedekt; hierdoor is er nog wat ruimte tussen de zijkanten. Verder snelle levering.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.