Prima en snel

Volgens mij zegt de drie woorden hierboven voldoende. ik ben dus zeer tevreden.

Super snelle service en verzending

Goede site voor al je telefoonhoesjes en gratis verzending, past gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

Goed en snel service

Snel en goed verpakt

Perfect match en snel

Ok

overzichtelijke webb pagina, gemakkelijk producten bestellen en afrekenen. zeer vertrouwd.

Goede kwaliteit, verzorgde verzending

Heel mooie hoes en net zoals de foto op de website. Correcte en verzorgde verzending. Alles is prima verlopen. Zeker aan te raden.

prima snelle service ook geretourneerde artikelen snel afgehandeld

prima snelle service

Snelle en goede service! Mooi hoesje en betaalbaar

Snel en accuraat

Een super leuk handig hoesje

helemaal blij en tevreden met dit hoesje

Snelle bezorging en prima kwaliteit en kleur.

Zie hierboven.

Niets op aan te merken top

makkelijk om de juiste aankoop te doen. Bijzonder snel geleverd en ook nog prima kwaliteit,heb een tien gegeven omdat elf niet kon

TOP !

Mooi overzichtelijke bestel site en snelle levering

Mooi maar voelt goedkoop aan

artikel is mooi, zit ook goed om de telefoon. Alleen het hoesje voelt erg goedkoop aan en gaat te makkelijk open waardoor het niet beschermt. Komt op mij over als een hoesje van aliexpress oid.

Precies zoals verwacht.

´s avonsds besteld en de volgende dag geleverd. Ik had dit hoesje al een paar jaar in gebruik maar nu was het versleten. Ik heb het gelijk opnieuw hetzelfde besteld.

Snel, goed en betaalbaar!

Geen verzendkosten, nette prijs, correct en snel geleverd.

Prachtig hoesje!

Prijs/kwaliteit helemaal top! Vier jaar geleden een vergelijkbaar hoesje gekocht elders voor 40 euro, nu voor 15 euro bij dit bedrijf!

Eenvoudig te bestellen, goede verzending, prima product

Op alle fronten tevreden

Het is heel fijn

Super is het

Zie score

uitstekende afhandeling

Uitstekend!

's Avonds rond 21 uur besteld en de volgende dag ontvangen. Het hoesje is perfect.

Een klein probleem, maar super opgelost. Snelle en goede service.

Super goed

Alles netjes afgehandeld

Snelle levering en mooie product!

Snel geleverd, goed ingepakt en een kwalitatief goed product. Ik ben zeer tevreden en zal hier weer eens shoppen!

Alles is netjes verpakt en snel geleverd

Alles is netjes verpakt en snel geleverd

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.