perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle bezorging en ruim assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle behandeling bestelling en perfect afgeleverd.....fantastisch.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle zending, snelle reactie per mail en kwamen met een goede oplossing bij een mankement.

slechter dan verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

's Avonds na aankoop van nieuwe telefoon hoesje besteld en de volgende dag lag het bij thuiskomst van mijn werk al in de brievenbus. Ik had al keurig een berichtje gehad dat het bezorgd werd, dat het inde brievenbus paste en dat ik er niet thuis voor hoefde te blijven. Super geregeld!!

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er word eerst wel gebeld over een foutive bezorging of retour bezorging.

verbetering in bezorging krijgt bij mij een tweede kans!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle betrouwbare levering

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede site goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze gaven me goede uitleg aan de telefoon en ik heb eerst mijn producten mogen uittesten voordat ik ze betaalde. De levering gebeurde de volgende dag zoals beloofd. Dus ik heb er niets op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service. Geleverde had een productiefout en werd direct vervangen door een ander.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn overgemaakte betaling werd (min of meer) per omgaande teruggestort op mijn verzoek (besteld artikel was niet voorradig en ik had het snel nodig. Ik heb de bestelling geannuleerd).

Voortaan geen artikelen op de website vermelden die niet voorradig zijn, óf een indicatie van de voorraad + levertijd geven tijdens het bestellen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering, en duidelijke website!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goed geholpen door personeel. Spullen zoals aangegeven op tijd bezorgd vlotte afhandeling zoeken naar alternatieven mocht je niet tevreden zijn vlotte en goede correspondentie

zou fijn zijn als op ze zaterdag ook bereikbaar zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers

zeer slecht, onaanvaardbaar

Nooit contact op genomen en na valse beloftes product nooit geleverd. Lijkt mij genoeg verbeterpunt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wederom supersnelle levering, prima verpakt.

Niet zozeer voor het bedrijf, maar voor de hoesjes zelf.. Deze zijn zo ontwikkeld dat je de camera/flits niet kan gebruiken wanneer het hoesje erom zit (of je hebt meteen een mooie filter over je foto's)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering

Had ook in een envelop verpakt kunnen worden ipv een doosje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doe wat het beloofd. Hoesje de volgende dag in zeer goede staat ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering. Ruime keus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima informatie over de verzending

Een iets betere beschrijving van het telefoonhoesje dat ik besteld heb zou prettig zijn geweest. Op een foto zijn de details lastig te zien. Het hoesje dat ik besteld heb (flipcase) bleek geen sluiting te hebben, waardoor het makkelijk los gaat in je tas. Heb het toch gehouden vanwege de lage prijs (was een aanbieding).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende communicatie (o.a. orderbevestiging, informatie levertijd en een goede/snelle levering)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geholpen door de klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Door mail netjes op de hoogte gehouden betreffende de levering. Binnen 1 dag bestelling op de deurmat

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.