Super snelle levering

Prettige site en zeer snelle levering. Top!

Ik had per ongeluk een verkeerde besteld. Ik ben keurig geholpen en de dag er na had ik al een nieuwe in huis en de verkeerde mocht ik terug sturen.. keurig. Goede service

Prachtig hoesje

Helemaal volgens verwachting, en niet duur

Mooi product, snel geleverd op beloofde dag. Fijne bezorgdienst die van te voren dag en tijd aangeeft

mooi hoesje en snel geleverd

ik had een verkeerd hoesje besteld. de volgende dag het juiste hoesje alsnog in huis. goede service.

snel geleverd en precies wat ik verwachtte

Vertrouwd & goed

Goed assortiment waarvan veel keus tegen een goede prijs. Organisatie wat betreft de financieële kant vind ik uitstekend geregeld. Ook de verzending vua PostNL met een track&trace code is bijzobder goed. Ben zeer te spreken over deze webwinkel.

Snel en keurig

Hoesje besteld. Volgende dag keurig in de bus. Mooie kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Top

Uitstekende service

Mijn bestelling bleek bezorgd te zijn op een huisnummer wat niet bestond, eigen fout, ik had een typefout gemaakt. Ondanks dat het mijn eigen fout was stuurt Shop4hoesjes.nl mij kosteloos de bestelling nogmaals toe. Nogmaals dank voor deze service!

Snelle levering goed product

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden

Vlot en mooi geleverd.

Had woensdag besteld en donderdag namiddag al geleverd. Mooie fatsoenlijke website, makkelijke betaling.

Zoals beloofd, geleverd !

Zoals beloofd , verstuurd en geleverd conform de afspraak

Prachtig telefoonhoesje

Snelle, nette levering!

Snelle en goede levering !!

Hoesje past goed om de telefoon.

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Veel keus en snel in huis

Supersnel

Snelle levering, perfecte pasvorm

More than expected

Apart that for my chosen product was the best price on market, the delivery was just in the next day despite I am living in Belgium

Prachtig

mooi produkt snelle levering

Vlotte bestelling

Zeer vlugge levering

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering

Prima hoesje zeker gezien prijs kwaliteit.

Hoesje werd de dag na bestelling geleverd. Prima. Voldeed ook de verwachtingen.

Perfect snelheid ,kwaliteit en service.

Echt een zaak die weet hoe het hoort zonder poespas.

goede en snelle service

goede en snelle service

Ik heb de rosé goud hoesje van de a7

Snelle levering . Ben zeer tevreden . Mooie stevig design

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.