voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze assortiment

Levertijd, de enige reden waarom ik hier mijn hoesje heb besteld is namelijk omdat ik hem dan de volgende dag in huis zou hebben (zaterdag). Er stond dat het werd verzonden met postNL maar uiteindelijk was dit DHL waar ik al heel me leven slechte ervaringen mee heb, dus ik laat nooit iets bezorgen via hun. Product kwam dus niet aan. Had ik het desbetreffende product dus mooi ergens anders kunnen kopen waar hij goedkoper was! Erg jammer maar weet niet of dit de fout is van shop4hoesjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging

site kan duidelijker zijn met kopjes merken etc.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen met een alternatief. Als blijkt dat het product niet meer voorradig is. Of dat de bestelling meer tijd gaat kosten.

Dat niet duidelijk was dat het product niet meer op voorraad is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is al een week en ik heb mijn bestelling niet een ontvangen. Ik hoop dat ik hem deze week krijg. Heeft te lang geduurt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, helder en heel veel keus!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goed geïnformeerd over het leveringsproces

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website

Best niet vermelden op de site dat het daags nadien geleverd wordt als je voor 23.30u besteld als dit niet zo is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eer snel en goed geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

nvt

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere website. Snelle levering na Idealbetaling. Duidelijke emails hoe de staus van mijn bestelling was. Keurig geleverd, pakje via de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede communicatie

niet binnen 14 uur geleverd zoals beloofd op site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een makkelijke en duidelijke site. Het kiezen van een product duurde wat langer, want er is zoveel keus. Het afrekenen verliep ook naar wens. Tevens had ik het product de volgende dag in huis. Mijn bestelde hoesje is nu al een aantal dagen in gebruik en ik ben er echt ontzettend blij mee!

Geen idee... Ik ben erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Product doet aan aan mijn eisen. Prachtig hoesje.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gratis levering Snelle levering Updates bestelstatus komen snel per e-mail

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.