hoesje besteld en betaald en snelle levering

Snel en correct.

In de late namiddag besteld en de andere dag , in voormiddag , reeds in huis. Het bestelde artikel voldoet aan de gewenste verwachtingen zeker omdat het hoesje van een recent verschenen smartphone is.

‘sAvonds besteld en de volgende dag bezorgd. Top! Goede kwaliteit van het product, dus ik ben zeer tevreden.

Ik had een telefoonhoesje besteld maar deze was toch niet helemaal mijn smaak. Na contact kon ik het hoesje retourneren en had ik de volgende dag al het hoesje wat ik graag ervoor in de plaats wilde. Mooie hoesjes en prima kwaliteit. Top!!

Product was precies zoals op de foto en snel geleverd.

Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Beter kan niet

Heel snel geleverd en goed betaalbaar

mooie website en duidelijke aanwijzingen..en snelle levering

Te klein

Gsm protector past niet, is te klein! En de randen van het glas staan omhoog. Dus de rand van mijn gsm is helemaal niet beschermd. Weggesmeten geld!

Niks te klagen

Mooi hoesje, maar langer onderweg dan beloofd

Het hoesje is zoals verwacht. Ziet er netjes en degelijk uit. Helaas werd een hoesje wel een dag later bezorgd dan de website beloofde.

Topservice

Na 2 dagen was het bestelde hoesje om onverklaarbare reden verkleurd. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik de volgende dag gratis een nieuw hoesje toegestuurd. Dat is nog eens Topservice.

top snelle levering

top snelle levering

Mooi hoesje

Mooi hoesje met leuk werkje erin. Snelle levering. Telefoon en pasjes passen goed.

Snelle bezorging! Erg fijn

Gratis bezorging, volgende dag in huis en pas laat besteld. En gratis retour binnen 30 dagen. Ik hoop dat mijn moeder blij is met haar cadeau

Simprl bestellen. Snel geleverd, scherp geprijsd.

Bestelling binnen 2 minuten geplaatst en netjes op de hoogte gehouden over de status, volgende hoesje word hier weer besteld!

mooi hoesje, snelle levering

mooi hoesje, snelle levering

Super snelle levering!

Super snelle en goede levering!

Zeer goed nette afhandeling

Top Levering-Xiaomi Redmi Note 8 Pro Hoesje

Gekocht een Xiaomi Redmi Note 8 Pro Hoesje - Wallet Case Mandala Patroon Donker Bruin. Ben er zeer tevreden mee en snelle levering.

Nog steeds goed.

Gewoon snel en geweldig

Veel keuze en snelle levering

S'avonds besteld en de volgende dag al op de mat. Super!

Ziet er allemaal goed uit, snel thuis bezorgd, zelfs in corona tijd in 1 dag binnen.!

goed en snel

Gewoon goed in het hele proces: product uitzoeken, bestellen, bezorging en prijs

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.